ספר הפנטזיה

shalti

New member
ספר הפנטזיה

הכי טוב שקראתי אי פעם, עם הומור, קסמים והרבה דמויות מעניינות, ומוזרות אפילו. ממליץ מאוד! סדרת ספרים די גדולה של שנים עשרה פרקים, הסדרה הראשונה בת חמישה חלקים נקראת הבלגריאד, אחריה יש את מלוריאן, ועוד שני ספרים שמסבירים קצת יותר על האנשים וההסטוריה של העולם הזהקורות בלגראת הקוסם ופולגרה הקוסמת. מומלץ!!

אודווין

New member
אני מסכים איתך

אבל האחרים, שהינם מנוסים ממני יותר בהלכות העולם הזה ולא סובלים כמוני מאנגלופוביה, חושבים שהספר אומנם טוב אך הוא לא טוב כמו שר הטבעות. אני אהבתי את הקסם בסדרה- פשוט מאד וקל מאד לחיקוי.

זוהי סדרת הספרים האהובה עלי

אני נהניתי לקרוא את הבלגריאד ואת המלוריאן הרבה יותר מאשר את "שר הטבעות". למען האמת, זוהי סדרת הספרים הכי טובה שקראתי בכל שנותי. יש לציין, עם זאת, שעדיין לא קראתי את "רומח הדרקון".

פרטים |ΘεΘ∩3|

הסופר נקרא דיויד אדינגס. הסדרה הראשונה נקראת: הבלגריאד יש בה חמישה ספרים. הסדרה השניה נקראת: המלואריאן וגם בה יש חמישה ספרים. כמו כן יש שלושה ספרים נלווים: בלגראת הקוסם, פולגרה הקוסמת ו קוד ריבא שלא תורגם עדיין. לאדינגס ישנה סדרה נוספת שלא תורגמה ועוד ספר חדש שגם הוא עדיין לא תורגם.

Josephine

New member
גם אני :)

אני קראתי את בלגריאד ואת מלוראין... לא מזמן מצאתי את פוגרה הקוסמת... אלו האבמת ספרים טובים... הם קלילים ונחמדים לקריאה אבל מישהו פעם שהם לב לדמיון בין מנדולרן לבין סער בהיר לב מרשומות רומח הדרקון? בקיצור ספרים מהנים, ועוד נקודה הדראזיאנים... (הדמות המייצגת היא חלדאר או משי ) מזכירים בשמם את המילה ישראלי באנגלית... והרי גם הישראלי ידועים בתור כייסים! נקודה למחשבה ... ויש עוד עמים... ב- 3> Josephine

הופאק

New member
זו באמת סדרת הפנטזיה הכי טובה

אולי כדאי ללחוץ על אופוס שיתרגמו עוד מהסדרה ועוד ספרים של דייויד אדינגס

פטרה

New member
דעתי האישית ביותר

אני חייבת להודות שאני מסכימה והסדרה הזו אכן גדולה גם את שר הטבעות אהבתי אבל אין שום קשר. הדמויות פשוט גדולות! אני באמצע המלוריאן ופשוט אי אפשר להשיג את הספר השני בספריה! זה ממש מתסכל

למעלה