ספר השבוע....

Death of Rats

New member
ספר השבוע....

והשבוע: Soul Music!!!. תת סדרה: מוות
. קראתי עד החצי, ולמרות שמאוד אהבתי אותו, הפסקתי באמצע משום מה. ראיתי את הסדדרה, אבל. יש לי אותה בDVD מלונדון. אנימציה מגעילה, אבל הסדרה עצמה בסדר. המוזיקה שבאדי מנגן בסוף (בפרק האחרון) מדהימה
. בכל אופן, ספר נחמד, והראשון בו סוזאן מופיעה! גם הראשון בו יש ל"מוות העכברושים" תפקיד משמעותי ^_^.

l o r e

New member
שכחת את השחקן הראשי בספר

זהו הספר הראשון בו CMOT Dibbler מקבל מקום של כבוד (השני הוא Moving Pictures), ולמעשה הוא המנוע מאחורי מסע ההופעות של באדי וחבריו. יש בספר גם הופעה קצרה, אך משמעותית של הספרן היעיל ביותר בדיסק. הספר הוא למעשה פארודיה על להקות הרוק הראשונות, מסעות הופעות וכמובן ה-Roadie, מלווי ומנהלי מסעות ההופעה, במקרה זה בכיכובו של אספלט. בנוסף, יש בספר הזה מס' ציטוטים גדולים, כמו "We're on a mission from Glod". האגדה על הגמדים בשם Glod הופיעה לראשונה בספר Witches Abroad, שם סופר על מלך שכולל ע"י אל בור ועם ארץ ב-"Touch of Glod". דבר זה גרם להופעתו של שבט גמדים עצבני, שבו כל גמד נקרא Glod. הגיטרה של באדי מגיעה מאחת מהחנויות המסתוריות, שהוזכרו לראשונה ב-Color of Magic, כמקור ל-Luggage. ב-Intersting Times פראטצ'ט סותר את הסיפור הנ"ל בכך שהוא מציג מזוודות חיות נוספות וטוען שהן נפוצות ב-Counter Continent.

The Mad Hatter

New member
סוזאן! ../images/Emo99.gif

*מודעת לכותרת הטיפשית* את הספר הזה קראתי פעם אחרונה לפני די הרבה זמן, אבל קראתי אותו מספר די רב של פעמים, כך שאני זוכרת אותו די טוב. אהבתי את כל הרמיזות בספר לשמות של להקות או לסרטים. זה נחמד לקרא את הספר ולנחש מה זה כל דבר. P: וחוץ מזה, לפני כמה זמן היה שרשור בו גברת ויימס ציטטה דיאלוג של סוזאן ומוות שהיא אמרה שהיא יודעת בע"פ (כשסוזאן מתווכחת עם מוות על ערך חייהם של בני-אדם וכו'). זהו. אז נזכרתי בו עכשיו. כשקראתי אותו בשרשור שהיה אז התחלתי להעריך את פראצ'ט מחדש. >_< בכלליות-ספר מקסים ויפה ואני אוהבת אותו. שוב, יש ספרים יפים יותר, או עמוקים יותר או משעשעים יותר, אבל זה עדיין אחד מהספרים הטובים של פראצ'ט (יחד עם עוד כמה עשרות ספרים...*_*), לדעתי. (מצטערת על ההודעה המבולגנת...אולי מתישהו אני אכתוב תגובה יותר נורמלית)

RainBird

New member
גם את זה לא קראתי! גררררררררררר זה נשמע נחמד. קראתי את הוגפאדר... ואת גנב הזמן... ואני מת לדעת איך היא התחילה בעסק של הצלת העולם בתורנות של כל יום שלישי. מה דעתכם על זה... מכשף שאימא שלו מורה? זה יוצא דבר די פדנטי לא?... אני יודע שאני כזה.

ויימס

New member
אל תזכירי לי את הסדרה!!!

סיפרתי לכם כבר על הטראומות שהאנשים הרעים בערוץ 6 עשו לי בכיתה ט' כשהם הראו את כל ששת הפרקים הראשונים, ואז במקום האחרון שמו את תאומי הגורל... בימים הראשונים הייתי בוהה בתאומי הגורל בתקווה שהם יהפכו לפתע לסוזאן ובאדי!!! ...לא... אבל זה היה בכל זאת מרגיז למדי, למרות שכולם בפורום יורדים על הסדרה הזאת נורא (במיוחד על זעקת ה'Father' של איזבל בהתחלה, לא זוכרת מה היה שם לא בסדר), אני זוכרת שהיא מצאה חן בעיני. אכן האנימציה מגעילה. אבל עדיין אהבתי אותה. אז המוזיקה בפרק האחרון מדהימה, הא? יופי, יופי, תדרכי לי על היבלות!!! זה גם הספר הראשון עם העורב, נכון? בכולופן, ממש אהבתי את סוזאן. בייחוד התיאור על איך שהיא מפתיעה אנשים בכך שהיא טובה בספורט, בפרט בכל ספורט שמערב אחיזת מקל והנפתו. והקטעים שמוות משוטט לו ומנסה לשכוח. !It's black! It's Blue וגם... !The Pit עוד קטע שצרוב בזכרוני הוא מתי שסוזן הולכת לשדה קרב של... משהו סטייל ויקינגים, אני מניחה, ובחורות שמנות על סוסים רוכבות לקחת אותם אל השמיים בעודן שרות אופרה ואחת מהן שואלת את סוזן על הקול שלה.

למעלה