ספר זכרונות לרן-אשכול מ'ס 2

Meytar 888

New member
ספר זכרונות לרן-אשכול מ'ס 2../images/Emo70.gif

אם אפשר לנעוץ
מי שלא ממש יודעת על מה מדובר שיכנס לשרשור הקודם ויקרא את הכל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1448&msgid=92400733 אז ככה, בחודש הקורב אני אפגוש את רן בעזרת השם אז צריך להתחיל לזרז עינינים,לא?
עכשיו בהמשך השרשור אני אכתוב לכל משתמש תגובה חדשה (רק אלו שכתבו כבר ברכה
) שבה יהיה כתוב את הברכה שכתבתם +התמונה/תמונות שהוספתם,אם הוספתם. אני מבקשת
לא להגיב עד שאני אסיים את כל המשתמשים. כמו כן,רק מי שאני כותבת עליו בהודעה שיגיב לי כי אחר כך יהיה בלאגן. אותו משתמש שכתבתי את הברכה והוא רוצה שאני אשנה או אוסיף משהו שיגיד ואני אשנה בכייף. מי שעוד לא שלח לי ברכה או תמונה או את שנהם מוזמן לשלוח,כמו שאמרתי כל הפרטים בלינק שהעלתי.^^ שאלות יתקבלו בברכה

Meytar 888

New member
../images/Emo20.gif סיוון OoOסיונוששOoO

רן, קודם כל תמשיך להיות בן אדם כזה מקסים, כזה מוכשר! כיף לי מאוד לראות אותך בשיר שלנו, את המשחק שלך שאני מאוד נהנית ממנו. את הפסטיגל, לצערי המאוד מאוד רב, לא יצא לי לראות, אבל ראיתי תמונות ושמעתי סיפורים ושמעתי שהיה ממש יפה. כולנו מחכים בציפייה לאלבום שלך שאני מקווה שייצא מאוד בקרוב ואני בטוחה שהוא יהיה מוצלח. אז רן, המון הצלחה בחיים, אושר, בריאות וכל מה שרק אפשר. אוהבת המון, סיון. ותגידי לי אם התמונה ששלחת לי היא סופית. אם את רוצה להוסיף תמונה מעוצבת או עוד משו תגידי לי

Meytar 888

New member
אורטל

o r t a l13 רן דנקר בנאדם מוכשר, מדגמן, משחק, וגם שר. אותו כל הבנות אוהבות, וגם האימאות והסבתות רן משחק בשיר שלנו, ושם הוא מדהים את כולנו בהרבה פסטיגלים רן השתתף ואותו זה ממש לא מעייף! רן הוא מקסים ואותו כולם אוהבים. ואין אחד שלזה לא יסכים! מזל טוב! הרבה אושר, בריאות והצלחה בהמשך הדרך.. תמשיך להיות מוכשר ומקסים כמו שאתה. אל תשתנה אף פעם. ומקווה שנמשיך לראות אותך עוד הרבה על המסך! מאחלת: אורטל. כנ''ל אם יש שינויים להודיע לי.

Meytar 888

New member
יפית

מזריקה אהבה רנוש, רנצ'וק. קודם כל אני אאחל לך המון הצלחה בחיים, אתה בן אדם מוכשר, ויש לך המון להציע. חשוב לי שתדע שהדבר שהקסים אותי כשראיתי אותך בפעם הראשונה היה החיוך שלך ששובה אותי כל פעם מחדש. אתה פשוט מאיר חדר שלם עם החיוך הזה... שיהיה בהצלחה בכל אשר תפנה ובכל מעשה ידייך. שתדע רק טוב בחיים, ותמצא את האושר שלך. מקווה שתהיה לך הזדמנות מתישהו לכתוב אצלנו, זה החלום של כולנו. אוהבת המון! יפית, מנהלת פורום 'רן דנקר' בתפוז.

Meytar 888

New member
אורטל .מ.

ortalav היי רן! מקסים שכמותך קודם כל אני מברכת אותך בברכת יומולדת מאוחרת אז רנצו'ק: המון מזל טוווווווווב! דבר שני רציתי להגיד לך שאתה מקסים וכיף לראות אותך על המסך כיף לראות אותך מתפתח מבחינת משחק ושירה עשית דרך ארוכה השנה ומגיע לך כל סוג של הכרה והוקרה אז יפה שלי, אני מאחלת לך שהאלבום יצא מדהים ובקרוב(אני כבר לא יכולה לחכות )!!! שהשמיים יהיו הגבול שתמשיך להתקדם ולהתפתח שתגדל הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אישיותית שתקבל את האהבה שאתה כל כך מחכה לה(אני בטוחה שהיא קרובה ) שהחיים רק יחייכו אליך ושיהיה לך רק טוב!!! אוהבת מכל הלב ומקווה שאולי יום אחד תשיר גם לי שלך, אורטל .מ. [email protected]

Meytar 888

New member
יובל

יוב101 לרן, אין מילה שיכולה להגדיר כמה אתה בן אדם מדהים לדעתי! חתיך, מוכשר, אישיות מקסימה ויש עוד מיליון דברים שאי אפשר לציין (כי זה יותר מדי ) אז רק שיהיה לך כל הטוב שבעולם שתזכה לאושר כושר בריאות עושר והצלחה בכל אוהבת יובל "בלי שהרגשנו, השתנה הלב"

Meytar 888

New member
גל

gal255 רן הוא בחור כארז לעולם לא ידפוק ברז הוא משחק רוקד ושר מתי ראיתם גבר כזה מוכשר? את המסכים, העיתונים והבמה הוא כובש רן הוא ללא ספק הכי מתוק שיש לא שלחת לי ברה ולא תמונה שלך. דברי איתי

Meytar 888

New member
user888

רן דנקר המוכשר פשוט יופי של זמר גם שחקן גם דוגמן את כל הבנות במבטו כובש ואיזה חיוך יש לו כשהוא מתרגש זה כבר ממש מוגזם!! כמה כשרון יכול להיות לבנאדם? אין תמונה ואן ברכה. מצטערת,אני לא יודע איך קוראים לך. תעדכני אותי מה עם הברכה שלך.

SsomeoneE

New member
אממ קוראים לי אור :)

סורי על העיכוב פשוט לא ידעתי אם כדאי או לא כדאי לשלוח, כי ברכה זה דבר מאוד אישי,שלחתי לו מכתב ואני יודעת שהוא קרא אותו, אני לא יכולה לומר איך אבל הוא קרא אותו ..[ ככה הבנתי ממנו P: ( ולא, לא פגשתי אותו שהוא אמר לי =/ ) ] - אני עדיין בהתלבטות אם לשלוח או לא .. - - אני אודיע לך בהמשך השבוע , מבטיחה :) - תודה על כל מה שאת עושה :)

Meytar 888

New member
את יכולה לשלוח לי באיסיקיו אם את

רוצה... ואין על מה,תמיד:]

Meytar 888

New member
זהו..וכמו שאתם רואים המצב

לא משו. תקשיבו,זה יהיה פאדיחות להביא לרן ספר עם 10 ברכות.ככה בחיים הוא לא יכנס לפורום שלנו. אנחנו יותר מ10 אנשים אז בבקשה תשתפו פעולה. אם אף אחד לא רוצה להשתתף תגידו לי מעכשיו כי אני לא הולכת להשקיע המון המון זמן בלי שתשתפו איתי פעולה,נכון זה היה רעיון שלי אבל אתם גם חלק לא קטן מהספר ואני צריכה עזרה. אז יאללה,עוד ברכות.אל תיהיו אדישים.

../images/Emo132.gifאני גם אני גם חחח

לרני , אז קודם כל המון המון מזל טוב על יום הולדתך :) שיהיה לך הצלחה בכל המשך הדרך , תמשיך להשאר מדהים , מקסים , חמוד ומהמם כמו שאתה ! אתה משחק כל כך מדהים אתה פשוט מרתק אותי לספה .. זה כיף לראות אותך על המסך בכל ערב .. להתרגש איתך , לבכות איתך , לצחוק איתך ולכעוס איתך . נהנתי מאוד לראות אותך בפסטיגל מקווה לראות אותך גם בבשנה הבאה =] בהמון אהבה ותמיכה , שרין אברהם .

למעלה