ספר חדש שלי, 'אדון הטלקינזיס'

idankno

New member
ספר חדש שלי, 'אדון הטלקינזיס'

אתחיל בהתנצלות על הודעה אנונימית ששלחתי, ואמשיך בתודה למיכאל שהאיר את עיני מיידית. אתרץ שמדובר בטעות של סופר מתחיל... אבל די.
אני חדש, גם בפורום, וגם בשוק הספרים. הספר שכתבתי נכתב בהשראת עלילות אחרות, אני מניח שכבר מהעטיפה אפשר יהיה לנחש כבר את חלקן... אבל ההשראה העיקרית הייתה אהבה לטלקינזיס ולאחותה המפורסמת יותר, טלפתיה, שקיבלתי בגיל צעיר מאד מסרט כלשהו שאינני מצליח לזכור. [זה יכול להיות ג'ין מאקס מן, אבל אני בטוח שזה משהו עוד מלפני]. והנה מיני תקציר:

הספר 'אדון הטלקינזיס' מספר על עולם בן תקופתנו, חבוי מעין כל (או רוב) האוכלוסיה. כמובן שיש אויב חזק, שמלבד שאיננו מקפיד כל כך על כללי הסודיות של הכפר הטלקינטי הקטן וגורם לתושביו לרוץ ממקום למקום לכבות 'שריפות' שהותיר אחריו, אף מאיים כעת באיום משונה על אנשי העיירה. גיבור הספר הוא, כמובן, נער צעיר שרק כעת מתוודע לעולם הטלקינזיס, ואף מגלה על הקשר האישי שלו אליו מן העבר הרחוק, לפני לידתו, ואף כיצד הורחק ממנו. בהמשך לומד הנער אף כיצד ביכולתו לעזור ולהציל את העולם שנקלע לתסבוכת רצינית עם אויב זה, אך המרחק מ-לדעת כיצד לעשות זאת ל-לעשות זאת, לא קצר.

idankno

New member
תודה רבה

איך אפשר לכתוב שהספר כבר ממש מצליח בלי להישמע מתרברב? כמו שכתבתי עכשיו?

idankno

New member
וואי... אני לא מבין תשובות קצרות שנונות וקולעות.

ויימס

New member
סורי, אני איומה.

lampshade hanging זה כאשר אתה מצהיר שאתה מודע לבעייתיות במה שאתה עושה, למשל, כמו בדוגמא של tvtropes משייקספיר:

If this were played upon a stage now, I would condemn it as an improbable fiction​

idankno

New member
תודה

ואת עוד מוסיפה לי משפט באנגלית כדי שאבין (ווימס ווימס)

המאייר הוא ישראל ברסלב, (הוא קירח, פיאות וכיפה לבנה עם האותיות נ' וח' אין, והוא מסרב לרקוד על מכוניות, אז השם שלו לא אומר כלום).

אגב... מישהי תואיל בטובה לעשות לי טובה גדולה ולומר לי איך אני עושה שבכל הודעה שלי תופיע תמונה מתחת להודעה כמו שאני רואה בהמון הודעות אחרות? יש הודעות שיש להם תמונת גיף וכאלה או סתם תמונה, לא הצלחתי לעשות את זה. תודה מראש :)

ויימס

New member
הממ, למה שלא תשאל את החבר'ה שאתה רואה אצלם את התמונות,

ואז תספר לנו איך הם עושים את זה?
&nbsp
בהתחלה כשראיתי את הכריכה, חשבתי שזה שוס שאין לאופניים שרשרת (הרי אין צורך, כי יש טלקינזיס), ואז אמרתי לעצמי, "רגע, בעולם שבו יש טלקינזיס, למה שלכלי רכב יהיו גלגלים?"
היא יפה, בכל אופן.

idankno

New member
יש פה איזה קצר

כי אני עדיין לא מבין לגמרי מה את כותבת. לא אמרתי כלום, יש מצב באמת שהמוח שלי הוא סך הכל חוט שמחבר את האוזניים שלא יפלו, אבל אני לא מצליח להבין אם חטפתי עקיצה או שיש לי סתם פרנויה (זה בלי א' נכון?).
ובינתיים כל מה שקיבלתי על הספר זה שפע הילולים על העטיפה. מישהו מוכן לפתוח ספר היום ולקרוא את הבפנים?

idankno

New member
בסדק בסדר :)

בסך הכל אני הייתי ציני גם. אגב, מגיע לי מזל טוב ענק, תוך פחות משבועיים מיציאת הספר ('אדון הטלקינזיס' אם את עוד זוכרת :) אנחנו מדפיסים מהדורה שנייה! כלומר, 1000 פראיירים קנו את הספר ובטח מקללים אותי, ועכשיו הולכים לעבוד על עוד 1000. בעיקרון לפי חוקים לא כתובים הספר נחשב רב מכר !!

idankno

New member
אל דאגה, דברים כאלו לא מחזיקים מעמד הרבה זמן

כשיקלטו את האיכות, יפסיקו לקנות

למעלה