ספר טוב?

• פותח הנושא joob
  • פורסם בתאריך

joob

New member
ספר טוב?

ממש לאחרונה יצא לי להתקל בספר (אני מניח שדי חדש כיוון שנתונים על מגדל טראמפ מופיעים בו) שנקרא "40 שנה 40 מגדלים" שמספר את סיפורם של מגדלי תא החל מימי שלום מאיר. עם כל ההתלהבות מהרעיון פתחתי את הספר והתאכזבתי לאללה...הספר חסר השקעה, חסר חזון, יבש, תמונות חובבנים שלי היו יכולות להתעלות על התמונות בספר וההשוואות לגורדי שחקים בחו"ל כנראה באו למלא עמודים כי אין בהם שום תכלית... ובעניין זה רציתי לשאול אם מישהו מכיר כן ספר טוב על המגדלים של תא/ ישראל משהו בסגנון סקייסקרפרס המצויין.. חייב להיות

tlvmf

New member
קישקוש בלבוש

האיש הזה עם כל הכבוד מאופיין באותה מנטליות ישראלית שאומרת: "אני יותר חכם מכם" "אני יודע יותר טוב מכל אחד אחר" "כולכם מטומטמים רק אני נורמלי" "אני אף פעם לא טועה רק אתם" והרשימה יכולה להיות ארוכה.פה ושם הוא צודק אבל לשלול כל דבר שאחרים מחליטים ועושים בטענה שאף אחד לא מבין שום דבר אלה רק הוא מצביע על בעיה נפשית עמוקה.הסגנון המשתלח והסוער מצביע על יהירות והרגשה של עליונות מעל כולם.תראו מה הוא אומר על המגדל שהוא מתכנן מול מגדל האופרה: הוא חושב שזה הכרחי למרות שנמצא בעיר האיסטורית להבדיל ממגדלים אחרים שנבנו או ייבנו באותו איזור וכמובן שזה אסור. פשוט מגעיל,לא פלא שהעיפו אותו מהעירייה אחרי שמונה חודשים.

danezeq

Member
קניתי את הספר ורק

התחלתי לקרוא אותו (למרות שאפשר לגמור אותו ביום אחד
) ואני ממש נהנה ממנו ומהניסיון וההבנה של גודוביץ' בכל מה שקשור לאיך צריך להיות מרקם עירוני. זה לא ספר על ג"ש של ת"א. זה יותר ספר על השיטה הישראלית.

למעלה