ספר טלפונים לילדים - הטלפונצ'יק

ivtzan324

New member
ספר טלפונים לילדים - הטלפונצ'יק

שלום לכם ביום רבעי התפרסם במוסף של עיתון ידיעות אחרונות ספר טלפונים לילדים ה "טלפונצ'יק" וכך כתבה עליו סמדר שיר: "לכאורה זהו ספר טלפונים מלבני ומהודר ,שמאפשר לזאטוטים לחקות את ההורים,אבל בעצם הוא הרבה יתר .כל העולם החברתי של הילד נפרש לפניו תוך לימוד הכתיבה והקריאה בספר זה"(סמדר שיר,ידיעות אחרונות). מצא חן בעיני היוזמה ויצרתי קשר עם היוזמים הצעירים ששמם סתוית ורועי בר מעפולה 052.2974901 סתוית מאבחנת ומורה ללקויי למידה ובהחלט דבר שהוסיף רבות לספר.ביקשתי שישלחו אלי את הספר קיבלתי את הספר אתמול חייבת אני לומר אין מלים סוף סוף יש תחליף לכל הפתקאות והדפים שאנחנו ההורים מקבלים מבית הספר והן אבל לילדים שלנו אין כל שימוש בהם אלא אם כן אנחנו אומרים להם איפה רשום המספר של ....הספר בנוי על רעיון האסוציציה החזותית ז"א על פי תמונה מאויירת את/ה בוחר/ת את הדמות אלא את/ה רוצה להתקשר. פשוט עצמאות מלאה לילדינו..נוסף על תחושת הביטחון והעצמאות שה "טלפונצ'יק" מעניק לילד הוא כלי עזר חשוב בהכנה לגן חובה ולבית הספר.הטלפונצ'יק מסייע במוכנות הילד לגן חובה ולכיתות היסוד, תורם רבות לרכישת אוריינות מוקדמת ומחנך לעצמאות באמצעות פעולה טבעית, יום יומית, מתוך הנאה וצורך אישי של הילד... הטלפונצ'יק מחולק ל - 6 קטגוריות: המשפחה שלי החברים שלי מספרים שממש אסור לשכוח (הגן שלי, הרופא, השמרטפית, ביה"ס שלי ) · המפורסמים שלי מספרי חירום · אתרי אינטרנט חשובים הטלפונצ'יק מכיל 40 עמודים צבעוניים, משעשעים ועשירים בפרטים לשימוש הילד. בקיצור הרימו טלפון אליהם כי המוצר באמת מדהים וממני המון הצלחה אמא שולי חיפה

למעלה