ספר טלפונים עברי

rella100

New member
ספר טלפונים עברי

נאלצתי לאתחל את ה- IPAQ שלי. התקנתי את העברית (בהצלחה), אך איני מוצאת את הקובץ של ספר הטלפונים העברי, שלמיטב זכרוני, הורדתי אותו חופשי מהאתר WINCE (האתר ממנו קניתי את התוסף העברי ל- IPAQ). כעת הוא אינו מופיע יותר באתר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לקובץ הנ"ל או לקובץ חלופי.

HackMachine

New member
אני יכול לשלוח לך אותו

אני מקווה שזה אותו קובץ שאתה מתכוון אליו..

HackMachine

New member
אני במכללה עכשיו

אני אשלח את זה היום בערב ברשותך

ron20

New member
לא הבנתי ...

אחרי אתחול, המכשיר "עלה" ללא עברית ומכאן אני מסיק שהיא לא היתה "צרובה". אח"כ התקנת עברית במכשיר, יש לך תמיכה עברית וחסר לך ספר הטלפונים ? אם אני מבין נכון, אז משהו פה לא הגיוני, ואם לא, אשמח לעזור אם תסבירי שוב, כי לא נראה לי שחסר לך קובץ מסויים...

HackMachine

New member
לפי מה שאני הבנתי

משהו נדפק שם.. או שהוא מחק משהו בטעות.. והוא רוצה להתקין את זה מחדש

ron20

New member
שלום לך... , קודם כל זו היא ...

ובמידה ומשהו "נדפק" בהתקנה של העברית וגם אני לא הבנתי אם ומה, הקובץ ממש לא יעזור... רלה, במידה וההתקנה לא הושלמה או לא בוצעה כראוי לא יעזור קובץ ספר הטלפונים, מפני שבדומה למחשב האישי, הקובץ אמור להיות מקושר לקבצים נוספים ולהרשם במערכת הרישום. המלצתי: - hard reset נוסף. - הורדה של קובץ עברית "חדש" מאתר PDAC (אני מניח שזו העברית שרכשת) - התקנת העברית מחדש ע"פ ההוראות (מספר רישום אמור להיות לך) במידה ויש תקלות, תנסי לתאר אותן במדוייק. (וודאי שאין לך התקנת עברית ב rom, אם את לא יודעת איך, תפני אלי במסר אישי)

HackMachine

New member
נו זה מה שהתכוונתי

אני הולך לשלוח את קובץ ההתקנה של הכל ולא רק של ספר הטלפונים! * לא צריכים להתעצבן עליי אני עדיין לא מכיר פה אנשים

ron20

New member
מאיפה הבנת שאני עצבני ????

אני אדם מאד רגוע ... השאלה של הגברת הייתה לא ממוקדת ... וגם התשובה שלך לא הייתה ממוקדת, רק ניסיתי לכתוב לה תשובה מעשית וברורה. קבל התנצלותי הכנה במידה ונעלבת. ו...נעים מאד, ברוך הבא...

למעלה