ביתו ../images/Emo82.gif של אדם- מבצרו ! ../images/Emo96.gif
moshes20 כבר דיבר על כמה נקודות מרכזיות, וברצוני להוסיף עוד כמה מילים, אליך ואל כל מי שמתכוון לפנות לתושבי הישוב אל ביתם הפרטי בהצעת מרכולתם: מדי יום משפחתי (ואני יודע על עוד משפחות רבות בישוב) מקבלת טלפונים שונים ומשונים מכל מיני אנשים, חברות, חנויות ויזמים, שמנסים לשכנע אותנו להקדיש רק "כמה שניות" ולהקשיב ליתרונות המופלאים של המוצר שמשווק על ידם. למותר לציין שהטלפונים הללו מגיעים בשעות מוזרות,בזמן מקלחות הילדים, ארוחות או סתם מנוחה. אנחנו קמים מעיסוקנו רצים לטלפון, רק כדי לשמוע על עוד חברת ספרים שרוצה לשנות חיינו. כמה טלפונים כאלו בערב ואנחנו מנוטרלים מהעיסוקים, מופרעים במנוחתנו ונפגעים בפרטיותנו. אני בטוח שאתה, כמו שאר היזמים, משוכנע ש: (מחק את המיותר): - המוצר\שרות שלך מדהים, ייחודי, חיינו יהיו אחרים אחרי שנשמע אותך! -כל השכנים שלנו כבר קנו אותו- מה איתנו? -המבצע עומד להסתיים תוך שניות ואסור לנו לפספס את האושר הגדול שנפל בזכותנו וכו וכו וכו'. רק לצורך הדוגמא, לפני יומיים התקשרו אלי ובישרו לי בשמחה כי זכיתי בסכום כסף נאה מחברת "לוטו בול" וכל מה שאני צריך לעשות זה רק לספק להם את פרטי חשבון הבנק והאשראי- והכסף אצלי-בום טראח! אין לי מושג מי החברה הזו (אגב- זהירות !), אבל הם גזלו 10 שניות יקרות מזמני. אני לא מצליח להבין מהיכן יש לחברות \יזמים את החוצפה לפנות אלי לביתי הפרטי, בזמני החופשי היחידי ולהטריד אותי בפרסום מיותר. לך, ולשאר היזמים, יש את כל הכלים הפרסומיים המקובלים, כמו לוחות, עיתונים, מקומונים ועוד.אל תפגעו בפרטיותנו, בביתנו ובזמן האישי שלנו! ובנוסף, לך,כמו גם לשאר היזמים, בשיא התמימות, לא ברור למה אנחנו כישוב , לא מביאים לך דרך הפורום, את בסיס הנתונים המעודכן והמזוקק של כל תושבי כפר האורנים, על מגש של כסף , על מנת שתוכל להתקשר אלינו בזמננו החופשי ולפגוע בפרטיותנו. עצתי הידידותית לך, ולכל מי שמתכוון להשתמש בדרך הזו כפרסום, לרדת מהעניין ולמצוא לך אפיקים אחרים לשווק, שלא יפגעו בפרטיות תושבי כפר האורנים.