ספר ילדים באנגלית - THE RED ROBIN

M AO R

New member
ספר ילדים באנגלית - THE RED ROBIN

לפני שנים רבות מאד היה לי את הספרון הנ"ל ובו ציורים יפים על קורות הציפור החמודה הזו ששמה בעברית "החזה האדום". הספר נעלם. אולי יש כאן מישהו/י שעדיין מחזיק בספר הזה ומוכן למכור לי ?

בחנויות לספרים ישנים לא מצאתי, ותודה מראש.

sharpantie

New member
חנות הספרים של איתמר

חפשי בגוגל, הוא מומחה באיתור ספרים ישנים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי השם זה לא ספר ישראלי, למה לא להזמין מחו"ל?

באתר bookfinder אפשר לחפש ספר ולקבל את כל התוצאות לפי המחיר הזול ביותר (כולל משלוח לישראל), חדשים ומשומשים.

M AO R

New member
כן. זה לא ספר עברי.

בארץ אכן לא מצאתי עד כה. תודה על העצה.

M AO R

New member
לצערי לא מצאתי באתר הנ"ל

וחבל שלא ניתן לראות את כריכת הספר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר, אם נכנסים לאפשרויות ולאתרים... אבל זה שם כללי מאוד

ויש גם הוצאת ספרים בשם זה, ואני לא יודעת בדיוק מה אתה מחפש. נסה להיעזר בגוגל (אולי דרך חיפוש תמונות) ולמצוא את הספר באיזשהו אתר, או לפחות תמונה של העטיפה (אגב, הבא בחשבון שבחו"ל מקובל מאוד שספר יוצא בכמה הוצאות והעטיפה יכולה להשתנות מאוד) ואחרי שתמצא ויהיה קצה חוט אפשר יהיה להמשיך משם.

M AO R

New member
תודה, ניסיתי את כל מה שהצעת.

יתכן שניתן למצוא קצה חוט בחנויות ספרים בחו"ל שאין לי מכאן גישה אליהם, מדובר בספר ישן אבל יתכן שיש היכנשהו מישהו ששמר עליו מסיבה זו או אחרת כל השנים הרבות הללו ואת האחד הזה ניתן אולי למצוא דרך פורומים כמו זה שלנו.

trilliane

Well-known member
מנהל
להפך, הסיכוי שתמצא דווקא כאן מה שגוגל לא מוצא בכל העולם

(ולא מדובר בספר מקומי) נמוך. אם כבר אולי יש סיכוי גבוה יותר ברשתות החברתיות; לצערי תפוז כבר לא פורטל פעיל במיוחד וגם בפורום הזה אין כ"כ הרבה מבקרים.

M AO R

New member
אני מנסה.

מדי פעם כאשר "גוברים הגעגועים" לספר ההוא אני שוב בודק, שואל, מתקשר באינטרנט לכל מיני אתרי חנויות של ספרים משומשים, ומקווה ....
אני יוצא מתוך הנחה שכמו שהספר הזה היה ברשותי, כך יתכן שהיה גם ברשותו של ישראלי אחר, אני לא חושב שהוא נקנה עבורי בחו"ל ולכן יש הצדקה לנסות גם בפורומים שונים בארץ.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כך נסה פורומים רלוונטיים כמו פורום ספרים או לימודי אנגלית

והכי טוב לשאול בפורומים זרים באנגלית. אומנם יש ספרים באנגלית שנמכרים בישראל, אבל מלכתחילה במספר עותקים נמוך יחסית ולכן הסיכוי למצוא דווקא בפורום לא פופולרי בעברית פשוט לא לצידך...

למעלה