ספר לא ממש ברור...

ספר לא ממש ברור...

היי לכולם, רציתי להתחיל ללמוד אוריגמי וחיפשתי ספר טוב . לפני חודש בערך קניתי את הספר "פלאי האוריגמי" של קוניהיקו קאסאהארה.. (או משהו בסיגנון..).. העניין הוא שאני דיי מתחילה בתחום הזה .. ואת רוב הדברים שניסיתי לא ממש הצלחתי..ואנשים סביבי שניסו לעזור (ואין להם מומחיות באוריגמי)גם לא ממש הצליחו.. אז השאלות שהיא הן כאלה... יש מישהו שמכיר את הספר הזה ?? יש המלצה על ספר או אתר אינטרנט של מתחילים...?? אשמח לטיפים וקישורים לאתרים..(וכן לעזרה עם הספר הזה.. כי לא הרמתי ידיים עדין..) חן.

ג ל ע ד א

New member
הסוד הוא

אימון ועוד פעם אימון. תנסי בקישורים את האתרים הקלים יותר - "אתרים למתחילים" (אני ממליץ להתחיל עם סנופי) בהצלחה, גלעד

mirigami

New member
בואי לפסטיבל אוריגאמי

יש סדנאות עם הדרכה מהוראות כתובות גם כייף וגם יתן לך התחלה. יש את החוברות שלי שהן למתחילים אולי תוכלי לעבוד איתם. אפשר להזמין במרכז לאוריגאמי אבל רצוי רק שבוע הבא מכיון שאנחנו עסוקים בפסטיבל. הפסטיבל מתקיים ברמת גן אבא הלל 147 פינת רוקח (ליד קניון אילון)

אפאדוה

New member
קשה קשה...

הספרים של קוניהיקו קסהרה הם ספרים ברמה יחסית גבוהה. תנסי את סדרת אוריגמי לכל של מירי גולן.

NiraGonGa

New member
שאלה

בקישור של גלעד באתר לאתר של "סנופי" אז ביצירת הפרח התקשתי בשלב 5. מה הכוונה לקחת כל קצווה של המעויין ולעשות שיהיה ריבוע חלק... זה לא מצליח לי כמו בתמונה .....

ophler

New member
בפורום הזה צריך

לכתוב איזה גלעד.... ובכן. למעשה השלב הזה (5) צריכ בסך הכל "לדפדף". כלומר, לקפל את אחד המשלושים ימינה לאורך הקיפול, אז מתקבל ריבוע "חלק". להפוך ולקפל את המשולש ימינה. אם זה לא ברור אני אוסיף איור. בהצלחה, ophler

למעלה