ספר לילדי ישראלים ללימוד האותיות בעברית
שלום לכולם.
אנחנו משפחה שגרה בלוס אנג'לס. לאחרונה כתבתי ספר לילדים בגיל הרך שעוזר להם ללמוד את אותיות ה-א"ב יחד עם לימוד על חיות. לספר קוראים: גן חיות של אותיות
השאלה שלי היא איך אני "מפיץ" את השמועה להורים ישראלים בחו"ל? אני חושב שהורים לילדים בגילאי שנתיים - שלוש ומעלה, ממש יהנו מהספר (כך התגובות שקיבלתי עד עתה).
הוא זמין באמזון כאן: www.amazon.com/dp/1946575100/
הספר בנוי כמעין טיול שהילד לוקח לגן חיות. כל עמוד מתארת חיה על פי סדר הא"ב.
הספר במהותו הוא הכירות עם חיות והאות שכל חיה מתחילה בה, כך שילדים לומדים לזהות את אותיות ה- א"ב בעברית, וכמובן לומדים את שמות החיות וקצת מידע והמאפיינים של החיות. הספר כולו בעברית ובא בכריכה רכה עם 25 עמודי צבע מלא. מתאים לגילאי שנה עד 7+.
הבעייה העיקרית שלי היא איך לעשות שיווק ממוקד לישראלים?
התייעצתי עם כמה אנשי שיווק של ספרים, ולא היו להם רעיונות קונקרטיים.
יש הצעות?
תודה, שבת שלום וט"ו בשבט שמח
שלום לכולם.
אנחנו משפחה שגרה בלוס אנג'לס. לאחרונה כתבתי ספר לילדים בגיל הרך שעוזר להם ללמוד את אותיות ה-א"ב יחד עם לימוד על חיות. לספר קוראים: גן חיות של אותיות
השאלה שלי היא איך אני "מפיץ" את השמועה להורים ישראלים בחו"ל? אני חושב שהורים לילדים בגילאי שנתיים - שלוש ומעלה, ממש יהנו מהספר (כך התגובות שקיבלתי עד עתה).
הוא זמין באמזון כאן: www.amazon.com/dp/1946575100/
הספר בנוי כמעין טיול שהילד לוקח לגן חיות. כל עמוד מתארת חיה על פי סדר הא"ב.
הספר במהותו הוא הכירות עם חיות והאות שכל חיה מתחילה בה, כך שילדים לומדים לזהות את אותיות ה- א"ב בעברית, וכמובן לומדים את שמות החיות וקצת מידע והמאפיינים של החיות. הספר כולו בעברית ובא בכריכה רכה עם 25 עמודי צבע מלא. מתאים לגילאי שנה עד 7+.
הבעייה העיקרית שלי היא איך לעשות שיווק ממוקד לישראלים?
התייעצתי עם כמה אנשי שיווק של ספרים, ולא היו להם רעיונות קונקרטיים.
יש הצעות?
תודה, שבת שלום וט"ו בשבט שמח