ספר ללימוד תיאוריה

Betterman

New member
ספר ללימוד תיאוריה

יש אולי ספר טוב ללימוד תיאוריה בעברית? אני צריך משהו שממש מתחיל מאפס. פשוט אני מנגן כבר שנתיים וחצי וכשאנשים מדברים איתי במונחי-מוזיקה אין לי שמץ על מה הם מדברים (למשל את רוב ההודעות בפורום הזה אני לא מבין...). תודה

temp

New member
ספר מצויין בעברית

נקרא: יסודות בהרמוניה להג'אז ולמוסיקה קלה מאת עמיקם קימלמן ועוד מישהו ממש מצויין כולל מלא דברים וגם הולך מהפשוט למורכב ובעברית! לי הוא עלה 130 שקל בערך

shykedmi2

New member
סליחה על הספקנות, אבל...

אני לא הייתי ממליץ על שום דבר מבית היוצר של עמיקם קימלמן... אני חושב שיש ספרים יותר טובים לתיאוריה, עם כל הכבוד לעמיקם. וחוץ מזה, שאני בהחלט אשמח להסביר לך כל מה שתרצה, במסגרת ידיעתי, כדי לחסוך לך עלויות של הספר (ואני יכול להבטיח לך שאני יודע תיאוריה והרמוניה טוב מאוד).

קניידעל

New member
אם יש לך כוח לנסוע

אז אתה יכול ללכת לספריה של האקדמיה ולבקש שם יש להם איזה ספר מעולה, שהמרצים משתמשים בו

קניידעל

New member
אני לא בטוח

אני חושב שזה "יסודות תיאורטיים להרמוניה טונאלית" אבל לא סגור על זה אני לא חושב שאפשר לקנות אותו, זה ספר הדרכה של המרצים באקדמיה אגב, יש גם את הספר המונומנטלי "Traditional Harmony" של המלחין פול הינדרמית'. ספר מעולה ללימוד, אבל קשה מאוד להבנה וקריאה בכלל, אני גם לא בטוח אם יש לו תרגום לעברית.

למעלה