ספר מאוד מומלץ לכל מי שאיכפת לו מעצמו/ה ומבני הזוג

• פותח הנושא dovk
  • פורסם בתאריך

dovk

New member
ספר מאוד מומלץ לכל מי שאיכפת לו מעצמו/ה ומבני הזוג

לכל מי שמתמודד עם בעיות הקשורות לזוגיות – מכל הכיוונים. אני קורא עכשיו ספר שקריאתו והפנמת הכתוב בו יכולה לקחת אתכם, בנים ובנות, נערים נערות, גברים ונשים כאחד למקומות הרבה הרבה יותר טובים – עם עצמכם ועם בני הזוג שלכם.
כותרת הספר היא "ביטחון במין" מאת ד"ר דבורה פיליפס (הוצאת ספרי ארז). הכותבת היא חוקרת מיניות ותיקה, עם ראש פתוח במיוחד וראיה צלולה וחדה של הרבה מאוד גורמים במארג העדין הזה של המיניות שלנו.

אם תרצו, אכנס יותר לפרטים. בכל מקרה, אני מאוד מאוד ממליץ לקרוא את הספר, שמדבר ברחל בתך הקטנה על הפחדים, החסמים והרגישויות מחד, ועל עוצמות ההנאה שממתינות לנו מעבר ל"אופק" אם נרגיש בטוחים עם המיניות שלנו.
הספר יעזור, ללא ספק, למי שמתמודד עם קשיים ביצירת זוגיות בכלל, עם המעבר מהיכרות לקרבה גופנית, ליחסי מין ולזוגיות.
לא פחות מזה הוא יעזור לכל זוג שהוא, לשפר באופן מדהים את ההנאה של שני בני הזוג מהמיניות שלהם – כל אחד לבד ושניהם ביחד.
אם דברי נראים כאילו שיש לי אחוזים בהפצת הספר (אין לי), זה אך ורק מכיוון שכל כך התרשמתי מתרומתו הפוטנציאלית לכל אחד ואחת.

dovk

New member
אתה שואל ברצינות?

הרי אתם אומרים שוב ושוב ש"א-מיניים" לאו דווקא אינם מאוננים, ואז, לקרא ספר כזה, שמדבר על כך שלא חשוב מה אתה עושה עם עצמך - חשוב שתרגיש נוח ובטוח.

אם תרצה - גם אם אין לך כל צורך מיני פיזי, חשוב שתרגיש שזה בסדר.

לעומת זאת יש לא מעט שואלים כאן שכן שואפים לזוגיות, ואז העניין מאוד מסובך וקריאת הספר מבארת הרבה מהתחושות שיש לאדם שקשה לו לחלוק את המיניות שלו עם אדם אחר, למשל.

זה רע?

dovk

New member
אתה שואל ברצינות?

נראה שההודעה שלי לצנינים היא בעיניך...

אם יש ואם אין (אני עדיין בשליש הראשון והנושא לא עלה) - יש בספר חיזוק מובהק לכל אדם באשר הוא למיניות שלו, תהא אשר תהיה (זאת אומרת שגם אדם א-מיני מקבל חיזוק שהוא בסדר.

בעיני זאת אמירה חשובה מאוד, נכונה אוניברסלית וידועה... ועדיין חשוב לחזור עליה.

hatzilonit

Member
מנהל
כשתסיים, נשמח לשמוע האם הייתה התייחסות ל"א-מיניות" או לא

כי ספרים שמדגישים חשיבות בטחון עצמי בהקשר המיני יש הרבה, למעשה קשה לי להאמין שיש איזושהו ספר של עזרה עצמית שלא מנסה לתת בטחון עצמי לקוראיו.

כל הספרים שקראתי בנושא מיניות היו מחזקים, אך אף אחד מהם לא כלל התייחסות לנושא א-מיניות באופן ספציפי.

isola bella

New member
מצטרפת אל האחרים כאן

אני לא א-מינית בעצמי אך הגעתי לא מזמן לכתוב בפורום הזה מהסיבות האישיות שלי
(אני בוחרת לוותר על החלק של יחסי מין בקשר מהסיבות הפרטיות שלי)
אני כותבת הרבה בפורום 'בחירה בחיים ללא ילדים - אל הורות'
ואני מרגישה נוכח ההודעה שלך כמו שהייתי מרגישה אם היו מפרסמים
אצלי בפורום ספר שמדבר בשבחה של ההורות ואיך להתגבר על פחדים מחסומים
שעומדים בדרכך למימוש הורות
העולם מלא בסוגים שונים של אנשים ואני אישית חושבת שעולם הטרוגני יותר מעניין מעולם הומוגני
ועולם מגוון זה כולל גם א-מיניים ו אל-הוריים מבחירה כמוני
&nbsp
איזולה בלה
&nbsp
&nbsp

למעלה