ספר מומלץ לחובבי בטמן

toonamir

New member
ספר מומלץ לחובבי בטמן

Batman Animated by paul dini and chip kidd פשוט מדהים! הספר עוקב אחרי הסידרה מחיתוליה עד תחילת העבודה על batman beyond העיצוב הגרפי הוא תעווה לעיניים, ממש עוצר נשימה... מספר על ההפקה, סוקר את הדמויות (לג´וקר והארלי מוקדשים 10 עמודים! התיאורים נכתבו ע"י פול דיני, אחד מהכותבים המבריקים של ימינו.) מלא באמנות: Backgrounds,Modle sheets, Storyboards, וכדומה. עמודים שמשכו את תשומת ליבי: העמוד האהוב עליי מלא קריקטורות של צוות הסידרה. יש שני עמודים נפתחים של המון title cards, תמונות של שחקני הקול (אגב, ידעתם שאת הג´וקר מדובב לא אחר אלא מארק האמיל? (לוק סקייווקר ממלחמת הכוכבים!). צילום של עמוד תווים של מלחינת הסידרה- שירלי ווקר. ואחד העמודים המהנים: לקט של צינזורים ותלונות הערוץ של בו שודרה הסידרה, כולל ציור של ברוס טים שכולל 9 דברים שערוץ ילדים לא יכול לסבול!) שווה כל דולר!

Cartman

New member
נו יופי

הוספת לי עוד משהו לרשימת הקניות הבלתי נגמרת שלי. כמה עולה ומאיפה הזמנת? אני מעריץ גדול של ברוס טים ופול דיני, וכל פעם שאני רואה שיש פה דיון בנושא זה כבר נראה מאוחר מדי. לדעתי ברוס טים הוא גאון בתחום העיצוב. הוא מצליח לעצב דמויות שלא יהיה מסורבלות מדי, שהתנועה שלהם נראית חלקה, אבל לא יותר מדי קריקטוריות. פול דיני הוא כותב מוכשר מאוד והצליח להעלות את הסדרה המצוירת של באטמן לשלב אחד מעל סיפורי סופר גיבורים סטנדרטיים של הטוב נגד הרע, וחסרונו בולט במיוחד בג´אסטיס ליג. אז שוב, כמה עולה ומאיפה הזמנת?

Nate Summers

New member
איפה אפשר להשיג?

האם זה בא בתור ספר או באיזושהי צורה של קומיקס עב-כרס?

toonamir

New member
תגוביישן

נחמד לשמוע שיש בפורום משהו שאוהב את פול דיני וברוס טים כמוני. הספר (עב כרס, וטוב שכך!) עולה $25 אבל אפשר להשיג אותו בפחות ב-half.com

למעלה