ספר מחזור לפורום~! ^.^
כן,החלטתי שגם לנו מגיע ולהרים פרוייקט עם עצמי =P ובכן,אל תצפו למשהו איכותי ומפואר,כי אני לא עושה את זה בבית דפוס אלא בהוצאה ביתית,מה שאומר להדפיס ולקשור את כל הדפים באיזה סרט,אולי לעשות כריכה מקרטון אבל לא יותר מזה [כריכה מקרטון אומרת עוד כסף,כי לשם כך אני אלך לבית דפוס לבקש גודל מסוים בהתאם לדף וזה..] הספר יודפס בשחור לבן או בגווני אפור אני צריכה לבדוק איך זה יצא במכונת צילום אם אני אעשה קופי,כי אם אני מדפיסה הכל במדפסת שלי זה יגמור את הצבע לכן,אבקש סכום סמלי של 25-30 שקלים שתביאו לי במפגש בלוני מים [בבקשה לא לשכוח,זה חשוב וזה בשבילכם!]. כל הכסף יהיה אך ורק להוצאות על הספר על מנת שאוכל להוציא אותו באיכות טובה ואולי גם עם כריכה. כל מי שמעוניין,שישרשר לפה
וימלא את הדברים הבאים [אני מבקשת **לא** להוסיף קטגוריות ולא לכתוב בכל קטגוריה יותר מידי,תתחשבו בזה שבכל עמוד אמורים להופיע 4 ילדים ואז לא יהיה לי מקום] ויוסיף תמונה שלו: שם ושם משפחה [חובה שם משפחה,כמו בכל ספר מחזור]: כינוי בפורום: שם חיבה: לוקח/ת לאי בודד: משפט: פנטזיה: גלגול קודם: בעוד 20 שנה: התמכרות: סימן היכר: אנימה אהובה: הצטרפתי לפורום ב..: בבקשה תשתפו פעולה ואל תתקעו אותי,תביאו כסף. אני לוקחת את כל זה על עצמי וזו באמת נראת לי משימה קשה,אל תגרמו לי להתייאש באמצע כי אין לי כסף או תמונות שלכם או לא יודעת מה. מה גם,שאני מתכננת לעזוב את הפורום,ואני רוצה מזכרת מכם,כי אני באמת אוהבת אתכם 3> [בבקשה לא להפוך את השרשור לספאם עם הודעות של "על תעזבי",תודה ^^-]
כן,החלטתי שגם לנו מגיע ולהרים פרוייקט עם עצמי =P ובכן,אל תצפו למשהו איכותי ומפואר,כי אני לא עושה את זה בבית דפוס אלא בהוצאה ביתית,מה שאומר להדפיס ולקשור את כל הדפים באיזה סרט,אולי לעשות כריכה מקרטון אבל לא יותר מזה [כריכה מקרטון אומרת עוד כסף,כי לשם כך אני אלך לבית דפוס לבקש גודל מסוים בהתאם לדף וזה..] הספר יודפס בשחור לבן או בגווני אפור אני צריכה לבדוק איך זה יצא במכונת צילום אם אני אעשה קופי,כי אם אני מדפיסה הכל במדפסת שלי זה יגמור את הצבע לכן,אבקש סכום סמלי של 25-30 שקלים שתביאו לי במפגש בלוני מים [בבקשה לא לשכוח,זה חשוב וזה בשבילכם!]. כל הכסף יהיה אך ורק להוצאות על הספר על מנת שאוכל להוציא אותו באיכות טובה ואולי גם עם כריכה. כל מי שמעוניין,שישרשר לפה