ספר מחזור לפורום~! ^.^

Mana Sama

New member
ספר מחזור לפורום~! ^.^

כן,החלטתי שגם לנו מגיע ולהרים פרוייקט עם עצמי =P ובכן,אל תצפו למשהו איכותי ומפואר,כי אני לא עושה את זה בבית דפוס אלא בהוצאה ביתית,מה שאומר להדפיס ולקשור את כל הדפים באיזה סרט,אולי לעשות כריכה מקרטון אבל לא יותר מזה [כריכה מקרטון אומרת עוד כסף,כי לשם כך אני אלך לבית דפוס לבקש גודל מסוים בהתאם לדף וזה..] הספר יודפס בשחור לבן או בגווני אפור אני צריכה לבדוק איך זה יצא במכונת צילום אם אני אעשה קופי,כי אם אני מדפיסה הכל במדפסת שלי זה יגמור את הצבע לכן,אבקש סכום סמלי של 25-30 שקלים שתביאו לי במפגש בלוני מים [בבקשה לא לשכוח,זה חשוב וזה בשבילכם!]. כל הכסף יהיה אך ורק להוצאות על הספר על מנת שאוכל להוציא אותו באיכות טובה ואולי גם עם כריכה. כל מי שמעוניין,שישרשר לפה
וימלא את הדברים הבאים [אני מבקשת **לא** להוסיף קטגוריות ולא לכתוב בכל קטגוריה יותר מידי,תתחשבו בזה שבכל עמוד אמורים להופיע 4 ילדים ואז לא יהיה לי מקום] ויוסיף תמונה שלו:
שם ושם משפחה [חובה שם משפחה,כמו בכל ספר מחזור]: כינוי בפורום: שם חיבה: לוקח/ת לאי בודד: משפט: פנטזיה: גלגול קודם: בעוד 20 שנה: התמכרות: סימן היכר: אנימה אהובה: הצטרפתי לפורום ב..: בבקשה תשתפו פעולה ואל תתקעו אותי,תביאו כסף. אני לוקחת את כל זה על עצמי וזו באמת נראת לי משימה קשה,אל תגרמו לי להתייאש באמצע כי אין לי כסף או תמונות שלכם או לא יודעת מה. מה גם,שאני מתכננת לעזוב את הפורום,ואני רוצה מזכרת מכם,כי אני באמת אוהבת אתכם 3> [בבקשה לא להפוך את השרשור לספאם עם הודעות של "על תעזבי",תודה ^^-]

Mana Sama

New member
חשוב לציין~!

בנתיים תעלו תמונות שלכם שרואים בבירור את הראש,כי אני הולכת לחתוך אותן למימדים של תמונת פספורט~!! אחרי שאני אסיים עם הדפים האלה אני אעשה גם דפים בספר מחזור ובהם תמונות ממפגשים ותמונות של חברי הפורום בכללי,מכל מיני תקופות. בנתיים תעלו רק תמונה *אחת* [ובאיכות טובה] שרואים בה את הראש שלכם בגודל נורמלי

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שם ושם משפחה [חובה שם משפחה,כמו בכל ספר מחזור]: נעם (שם משפחה שמור במערכת
) כינוי בפורום: NoAmItA ChAn שם חיבה: נעמיתה\נעםצ'אן לוקח/ת לאי בודד: מטוס, כדי שאני אוכל לחזור הביתה. משפט: ואהבת לרעך כמוך. פנטזיה: שכולם יהיו מאושרים. גלגול קודם: חתול! בעוד 20 שנה: אישה מאושרת. התמכרות: אהבה. סימן היכר: קוקו בינוני. אנימה אהובה: אינויאשה. הצטרפתי לפורום ב..: 2005.

Lust chan

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo135.gif

שם משפחה בפורום זה לא הכי חכם בעולם @__@ לא עדיף לשלוח את המידע במסרים?

Mana Sama

New member
למי שנוח יותר ככה שישלח מסר

עד כמה ששם משפחה זה לא כזה מידע חסוי..העיקר שזה יגיע אליי

אנווו...

מה עושים אם מישהו לא יכול לבוא לכנס? כי זאת תיהיה בעיה קטנה זה לא פשוט להגיע לתל אביב ואני אף פעם לא הייתי במיפגש פורום יש מצב להעביר את הספר במחשב....?(פליז) השמח לתשובה קאגומה המדליקה (מיכאלה ^ ^ )

Mana Sama

New member
אמ..זה קצת לא פייר ^^-

כי אם אני מבקשת כסף מכולם וזה..לא יודעת

הפרטים שלי..

למרות שאני חושבת שאני לא יבוא אז הנה הפרטים... אני לא יבוא אבל בכל זאת הפרטים... שם:מיכאלה שם משפחה: מיזן כינויי:קאגומה המדליקה שם חיבה:מם לוקחת לאי בודד:די וי די ואת כל הסרטים של אינויאשה פנטזיה:לפגוש את אינויאשה משפט:כי בסוף הכל טוב ואם לא טוב אז זה לא הסוף גלגול קודם:כוהנת יפנית בעוד 20 שנה:אנימטורית מצליחה התמכרות:אנימה כמובן סימן היכר:תסרוקות מוזרות בשער(כאלה שהמצאתי) אנימה אהובה:אינויאשה (דה) הצתרפתי לפורום ב:לפניי הרבה זמן ...מי זוכר?

../images/Emo15.gif אנוכי...

שם ושם משפחה: ניצן אלון כינוי בפורום: אלונית 2006 שם חיבה: ניצנע לוקח/ת לאי בודד: מחשב נייד ואספקה של סוללות משפט: האקונה מטטה פנטזיה: כוח מיוחד להיכנס לספרים וכאלו. גלגול קודם: שועלה לבנה בעוד 20 שנה: ביולוגית ימית במכון מחקר התמכרות: אנימה.... ^^; סימן היכר: שיער בלונדי-חום ומשקפיים ירוקים. אנימה אהובה: יש יותר מדי כאלו הצטרפתי לפורום ב..: ביום שבו הוא נפתח. ואני לא אומרת לך לע לעזוב, רק שואלת למע?

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif (למרות שאני לא אבוא למפגש)

שם ושם משפחה [חובה שם משפחה,כמו בכל ספר מחזור]: שירה סלימי כינוי בפורום: krumogit1 שם חיבה: שירוש ש''ס שירוקו תלוי במצברוח לוקח/ת לאי בודד: את המנגה של לבלאס משפט: תעשו חיים בחיים כי לא תצאו מהחיים בחיים. וכולנו נמות כאן... פנטזיה: לעוף גלגול קודם: סוס בימי הבניים בעוד 20 שנה: מעצבת גרפית בחברת סרטים התמכרות: אנימה סימן היכר: נמוכה שרשרת עם אבן אחלמה סגולה וחיוך ענק על הפנים אנימה אהובה: לבנתיים דס' נוט' הצטרפתי לפורום ב..: 20/12/05

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאנוכי

שם ושם משפחה:מתן חסוי צתער כינוי בפורום:shaoran li שם חיבה:מתן קון לוקח/ת לאי בודד:מטוס משפט:אם תרצו אין זו אגדה פנטזיה:לעוף גלגול קודם:זאב בעוד 20 שנה:כימאי התמכרות:שקולד ואנימה סימן היכר:אין אנימה אהובה:בלדת אל המוות הצטרפתי לפורום ב..:11.7.2005

Dark Neko

New member
'ני. ../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

שם ושם משפחה [חובה שם משפחה,כמו בכל ספר מחזור]: רעות [ושם משפחה...מממ...אתם לא רוצים לדעת] כינוי בפורום: Dark Neko שם חיבה: אותי צ'ע/מופלטה/מופלי צ'ע לוקח/ת לאי בודד: דפים וכלי כתיבה [לצייר! D:] משפט: האקונה מטטה? פנטזיה: לנגן על גיטרה [נו, זה פנטזיה! אני לעולם לא אלך לנסות לנגן אפילו, למרות שאני רוצה] גלגול קודם: הייתי בגלגול הקודם מופלטה - ועל זה, הכינוי השני שלי הוא מופלטה. בעוד 20 שנה: עורכת דין/כתבת חדשות/מופלטה. התמכרות: מנגת gorgeus carat סימן היכר: שוקו? אנימה אהובה: X הצטרפתי לפורום ב..: מי זוכר? XD" ו...תמונה שלי עם מנגות ^^ [מסתירה ת'פנים בחוסר שפיות טוטאלי עם מנגות שקסיות *-*] אוי שיט! אני נראת בתמונה הזו הרבה יותר שמנה ממה שאני במציאות XD"

למעלה