ספר מחזור לרן דנקר,

ספר מחזור לרן דנקר,

תראו זהו רק רעיון אתם צריכים לסמ
\
- שזה אומר בעד או נגד
אני חשבתי שזה ילך ככה: פתיחה - דף מעוצב של רן דנקר אוהבים אותך פורום 1448 ומלא תמונות של רן אחרי זה דף של ברכה לכבוד אלבום המוזיקה החדש שלו בשילוב הנגן עילי בוטנר אחרי זה דף של כל אחד עם פרטים שלו (שם מלא, גיל, אזור מגורים, נתקל ברן לראשונה וברכה אישית לרן) + תמונה שלנו עם רן ולמי שאין תמונה שלנו ותמונה של רן שאתם הכי אוהבים
אחרי זה מלא תמונות של חברי הפורום (3 לכל אחד) אחרי זה בסוף ברכה לרן ואז דף מעוצב סוף ספר מחזור פורום 1448 רן דנקר ושוב מלא תמונות (שלנו הפעם). ראיתי את זה בפורומים אחרים שעושים סתם כדי לשמח אבל אני גם חידשתי את זה קצת וגם אפשר להביא לו את זה כמחווה לצאת אלבומו שלו ושל עילי "שווים"
אפשר להביא לו את זה באחת ההופעות או משהו או במפגש מעריצים כזה או אחר וכמובן אם תסכים אני בטוח שהמנהלת אולי תדע איך למסור לו את זה
אז לפני שאני אבקש פרטים, תמונות, תמונה אהובה של רן, עזרה בכתיבת ברכה כתיבת ברכה אישית וכ'ו שרשרו אם אתם
- בעד או
- נגד

שירה 94

New member
אני בעד, ואני יכולה לעזור לך לכתוב..

בלי להתגאות..חח אני טובה בדברים האלה..

Meytar 888

New member
יש דבר כזה כבר..כנס:

אני מאגנת ספר זכרונות לרן,מכל חברי הפורום. אשמח שתשלח לי ברכה משלך. זה מיותר כי זה ממש אותו הדבר ושלי כבר בשלבי סיום-אחרי המון זמן
אתה פשוט רק עכשיו הצטרפת אז לא ידעת על זה:)

אני בעד אבל..

מאז שעשית את זה הצטרפו הרבה ילדים לפורום שמאמינה שחלק לא ידעו על זה [למשל אני ] אז תוכלי לספר בידיוק מה את עושה שם ומה את צרכה שנשלח לך?

Meytar 888

New member
ברור,כנסי מותק../images/Emo13.gif

תשלחי לי במסר תמונה שלך,וברכה לרן

שירה 94

New member
מיתר..המסרים שלי לא עובדים ואני גם

אשמח לשמוע מה עשית עד עכשיו באלבום ואם את צריכה עזרה בברכות או משהו שעדין לא עשית אני ממש ממש ממש אשמח לעזור תוכלי לפנות אלי באיימל?? אני אשמח לדבר איתך.. [email protected]

Meytar 888

New member
הדיסק לא יצא לפועל כבר כי יש דיסק,

אז אני רק הוסיף את כל העיצובים שלכם

gal255

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אבל אני חושבת שיש ללטש קצת את הרעיון.

Nותקית

New member
../images/Emo45.gif בעד וגם יכולה לעזור!

חזרתי מאמריקה.. סורי שלא שלא הייתי כל כך הרבה זמן הייתי באמריקה.. אם מישו בכלל זוכר אותי.. (?)

למעלה