ספר מחזור.

GrEeNwOmAn

New member
ספר מחזור.../images/Emo29.gif

אוקיי תקשיבו, כל אחד חותם פה. נגיד אני אומרת אני אבישג רוכבת דנתיים וחצי בחוות עמק זוהר מתחרה 70-60 על פוצ'יניץ ואין לי סוסה. אני בת 12. ואני חותמת בפורום סוסים. ואז נגיד סתיו כותבת עליי משהו טוב, ואז כותבת עליה. אבל שיהיה קשר לסוסים. כי זה הפואנטה. טוב - מי מתחיל?

GrEeNwOmAn

New member
אני אתחיל../images/Emo29.gif

אני אבישג רוכבת דנתיים וחצי בחוות עמק זוהר מתחרה 70-60 על פוצ'יני ואין לי סוסה. אני בת 12. ואני חותמת בפורום סוסים. ובתמונה פוצ'יני המלך, תמשיכו לפי ההוראות שכתבתי.

או.קי

אבישג חמודה ורוכבת ממש יפה על פליקס. אני מקווה ששנה הבאה תנצחי בתחרויות! אני טל רוכבת שנתיים וכמה חודשים בחוות עמק זוהר התחרתי 70-80 ועכשיו אני יתחרה 80-90 על פוצ'יני המלך המדהים. אין לי סוס\ה. אני בת 12 וחצי. ואני חותמת בפורום תפוז.

GrEeNwOmAn

New member
הלו... כללים לספר~../images/Emo29.gif

אני כותבת את הפרטים עליי, ואז מי שכותב אחריי אז הוא כותב משהו טוב עליי וכותב אה הפרטים שלו, ואז מי שאחריו כותב משהו טוב על מי שכתב עליי וכותב את הפרטים שלו. מה כל כך קשה? הבנתם? אוךךךךךךךךךך. אארררררג

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אני ינסה להסביר.....

את אמורה לרשום משהו טוב ושקשור לסוסים על מי שמעליך- במקרה הזה זו אבישג. ואז תרשמי על עצמך (איפה את רוכבת, כמה זמן, יש לך סוסים?...דברים כאלה) יש מבין??

S H I L G I

New member
אפשר לתת ביקורת בונה?../images/Emo29.gif

אני לא מבינה למה יעזור השרשור הזה.. למה הוא טוב..? הממפ

למעלה