ספר מתכונים לפסח

pat71

New member
ספר מתכונים לפסח

לספר מתכונים לפסח נשמח עם יש אנשים המעוניינים לשתף מתכון 1 או 2 שיופיעו בספר יחד עם שם השולח. יש מקום רק ל-39 מתכונים, כל הקודם זוכה!!!
ומי שמעוניינת גם טלפון, מקצוע, לוגו. פרסום בתמורה.
(המודעה מתייחסת ל-2 המינים)
ניתן לשלוח ל- [email protected]

רוני1955

Active member
ומה יקבל מי שישלח לכם מתכון?

אתם מתכננים להוציא ספר, ולהרוויח עליו כסף. אתם רוצים שאנשים יעזרו לכם במתכונים מוצלחים, בשביל שהספר יקבל פידבקים טובים ויצליח. מה התמורה למי שיעזור לכם בכך?

רוני1955

Active member
אכן. תמורה נאותה.

ועם פרסום בספר, אפשר לקנות בסופר? אתם רוצים להרוויח כסף, שאיתו כן תוכלו לקנות בסופר. עיסקה הוגנת, ללא כל ספק.

רוני1955

Active member
רק אם זה מתכון מסובך וארוך.

זה ממש לא העניין. מה שמפריע לי זו הגישה של לעשות רווח על גבם של אחרים. אם היו כותבים משהו בסגנון "כל הרווחים יועברו לעמותת נוער בסיכון" או לכל גוף התנדבותי אחר, זה היה נראה אחרת. הם רוצים להרוויח, ושאנחנו נכתוב להם את הספר. לי זה צורם.

שרי 55510

New member
האם בגילך טרם למדת ,שישראלים אוהבים לעזור כשהם מתוגמלים ?

יחד עם זאת,תורמים תרומות לעמותות בסיכון ,שעוזרות לשכבות עוני,במקום הממשלה שמתעלמת מהם.
&nbsp
גם לי יש מתכונים לפסח ,בקרוב ארכז אותם ברשימה מסודרת,ואשלח לך ,
במקרה שלי -ללא בקשת תמורה .
&nbsp
ברכותיי,
שיהיה לך בהצלחה.
&nbsp

pat71

New member
תודה

בכל זאת תקבלי פרסום.
ובשמחה מתכון 1 או 2 יספיקו.
הבקשה בימים הקרובים.
תודה רבה

pat71

New member
משתף מי שרוצה

אגב פרסום לידיעתך עולה כמה אלפים, אז לפני שאת מבקרת תבדקי.

רוני1955

Active member
אני לא מבקרת.

אני מבקר.
המטרה של הספר שלכם הוא להרוויח כסף. חד משמעית. אתם רוצים מתכונים מאנשים ללא תמורה, בשביל שתוכלו להרוויח יותר. פרסום של שמו של השולח שווה לו כמה אלפים? הצחקתם אותי.
אבל יש כאן בעיה שאולי לא חשבתם עליה. אני בטוח שחלק מהגולשים משתמשים במתכונים לא שלהם, שהם הועתקו מאיזה מקור. כשמישהו מעתיק מתכון לשימוש עצמי, ניחא. כשאתם תיקחו מתכון של איזה שף ידוע, ותדפיסו בספרים למכירה, אתם מפירים זכויות יוצרים.
אבל, איך אמר יונה מצגר? המטרה (הכסף.....) מקדשת את האמצעים.

pat71

New member
הבהרה

יש סעיף שכל מי ששולח מתכון הוא אחראי על השליחה.
דבר שני אתה מדבר ללא ידע על מה מטרת הספר. אם היית שואל כאדם מחונך ותרבותי הייתי עונה לך, אבל כפי שאתה תוקף ללא ידיעה תשאר בשלך ותפסיק.
אני לא מתייחסת שוב לשום דבר שלך.
יום טוב לך

רוני1955

Active member
נכון.

מי ששולח, אחראי על השליחה. אבל מי שמדפיס, אחראי על ההדפסה. כשאתם מדפיסים, אתם חייבים לבדוק את נושא זכויות היוצרים. בתשובה שלך נראה שאתם מודעים לנושא, אבל מנסים להתנער מאחריות. עכשיו, לא רק שאתם רוצים שיכתבו עבורכם את התוכן של הספר, אתם גם רוצים שמי שישלח לכם מתכון, גם ישא באחריות פלילית כשיתברר שיש בעיה של זכויות יוצרים.
איך כתוב בתנ"ך? "הרצחת וגם ירשת?"

pat71

New member
שלחי לי למייל שם שלך, טלפון, מקצועה או עסק ולוגו

למעלה