ספר ספייס גירלז חדש ממש בקרוב!!!

הורס 17

New member
ספר ספייס גירלז חדש ממש בקרוב!!!../images/Emo99.gif

טוב אז אלה הפרטים שאני יוכל להדליף לבינתיים..... אני עובד בבית דפוס בצפון הארץ בתור גרפיקאי עקב החזרה ההיסטרית של הספייס לחיקנו, ניגשתי למנהל של הבית דפוס בבקשה להוציא ספר מזכרת לספייס אחרי כל מיני בירורים, בקשות, וענייני זכויות יוצרים לא הצלחנו להשיג את האישור להוציא ספר שכזה להפצה בחנויות וכו'... אבל.... יש אישור להפצה פרטית בלבד... שם לא צריך את כל האישורים לזכויות יוצרים הספר, שיכיל את מיטב התמונות מאז 1996, ועד היום, וגם את מיטב השירים של הספייס וגם את מיטב שירי הסולו של הבנות ובקיצור ספר, יחסית עבה, שיסכם 12 שנות קריירה של בנות הספייס גירלז 3 גרפיקאים (תותחים הרשו לי לציין) עובדים עליו הספר יהיה מוכן להוצאה לאור בסביבות סוף ינואר תחילת פברואר, בסיום הטור של הספייס בעולם הספר יודפס פר הזמנה, כלומר, רק אחרי ההזמנה הספר יודפס במיוחד להזמנה הזו לכן הספר יחשב כאחד הפריטים הנדירים של הספייס וחובה לכל מעריץ מושבע גם מחיר הספר יהיה שווה לכל נפש ויעמוד ככל הנראה על איזור ה50-60 שקלים בנוסף יהיה קו חדש של יצור גלויות, מדבקות ופוסטרים של הספייס שיתווספו לספר כמובן מי שירצה לרכוש את הדברים בנפרד יוכל ודבר אחרון וחשוב שמתי לב שהרבה מחפשים פוסטרים גדולים של הספייס מי שרוצה, אני יוכל להשיג לו פוסטרים בגדלים שונים, של איזו תמונה שיבחר (מתוך מבחר שאציג פה בימים הקרובים) הפוסטר מגיע על נייר תמונה איכותי ומנויילן (אפשר גם לא מנויילן) הגדלים והמחירים: (הגודל נמדד לפי סנטימטר) 50/60 - 25 שח 50/70 - 30 שח 70/100 - 40 שח 100/100 - 50 שח 100/150 - 60 שח 100/200 - 70 שח מי שמעוניין בפרטים נוספים מוזמן ליצור איתי קשר דרך מסרים פה בתפוז בתודה, ובתקווה לעולם ספייס גירלז חדש, גל!

mbsgf

New member
נשמע אטרקטיבי!

מחכה לעדכון של התמונות להגדלה..

למעלה