ספר על הנגן שלך...

• פותח הנושא Tnid
  • פורסם בתאריך

Tnid

New member
ספר על הנגן שלך...

מאחר והפורום רק נפתח וכבר צצות שאלות על איזה נגן כדאי לקנות הייתי מציע שכל אחד יספר על הנגן שלו... אבל תנסו להיות אובייקטיבים ולא להיצמד רק ליתרונות של הנגן... כדאי גם שתכללו בסקירה על הנגן את המחיר שלו, קישור לאתר החברה, כמה מקום יש עליו, ואולי גם כמה מילים על הגודל שלו. אני יכול לספר המון דברים טובים(יש גם רעים אני חייב להודות) על ה iPod שלי... אבל מאחר והוא דגם ישן בן שנתיים וחצי (20g דור שני), הוא כבר לא נמכר ודבריי לא ייצגו נכון(על הטוב ועל הרע) את הדגמים שנמכרים כיום מאפל. אני רק אומר שלדעתי עד היום לא ראיתי נגן עם ממשק ועיצוב כה טובים כמו של הiPod, למרות שהוא קצת חלש מבחינת התכונות והמחיר. www.apple.com

weird dust

New member
לי יש iRiver H340

לי יש נגן תוצרת iRiver מדגם H340. נגן בעל מסך צבעוני, רדיו, הקלטה, וצפיה בתמונות. אני מאוד מרוצה מהנגן שלי, ואני מסתובב איתו בהרבה מקומות. סקירה כללית: נגן בעל 40 ג'יגה, 16 שעות שמיעה במעבדה, יותר נמוך מאי פוד אבל יותר שמן (קצת גודל אני לא מאמין שאינטשים יעזור). מה טוב בנגן: * הנגן בעל איכות קול מצויינת - (הS/N שלו הוא 90db - קצת יותר משל האי פוד) * הנגן בעל מסך צבוני. * בנגן יש אפשרות לקריאה של פורמטים נוספים חוץ מהאם פי3 כגון: WMA וOGG * הנגן יכול להקרין סירטונים. * הנגן בגירסתו האירופאית מגיע עם הרבה אביזרית ואפשרות לחבר מצלמה ולהעביר תמונות ללא צורך במחשב. * זמן בטריה ארוך של 16 שעות. * מנגן ללא צורך ביצירת בסיס נתונים. וזהו בערך. בעיות: * אין עירבוב שירים רציני. * הנגן קצת כבד(יותר מגרסאות המיני). * אי אפשר באמת לראות סרטים כי המסך קטן וזה אוכל בטריה. * לוקח לו חצי דקה עד שהוא נדלק כל פעם. * קשה ליצור לו בסיס נתונים של שירים. * השליטה בו פחות טובה מהאי פוד (למרות שלומדים מהר). מחיר רישמי בארץ - 2400 שקל בערך.

bitonano

New member
הנגן שלי - Iriver H10

נגן המיני הדי "חדש". קיבולת של 5 ג'יגה וזמן שמיעה של 12 שעות רצופות. חסרונות: - אין תמיכה ב-OGG. - בטריה יחסית חלשה למתחריו. - אין ליריקס. יתרונות - מסך צבעוני (הצגת תמונות) - רדיו - קריאת טקסט. - הקלטה מרמקול פנימי, מליין אין או מהרדיו. - קטן יחסית (שטח פנים של כרטיס אשראי. - איכות שמיעה מעולה, אוזניות איכותיות (MX400 סנהייזר) כלולות בבאנדל. זה רק חלק, צפו בקרוב לביקורת רשמית עיברית מלאה לנגן...

anul

New member
Muvo Slim 256mb

אוקיי אני רק רוצה לציין שלפני המכשיר הזה היה לי Zen Touch והגעתי למסקנה שכל המכשירים בעלי הנפח הגדול לא כל כך מתאימים לי ולעוד אנשים שאפילו לא יודעים זאת. אוקיי אז היתרונות: המכשיר ממש דק ולא שוקל כלום, בקושי מרגישים אותו בכיס בכלל, בטרייה נטענת שמספירה ל-17 שעות, העברת קבצים מהירה באמתעות usb2. החסרון היחיד שיכלתי לחשוב עליו, בשבילי זה גם לא כזה חסרון זה שהוא לא מתחבר ישירות למחשב כמו וצריך כבל שמתחבר לusb. בקיצור מי שלא רוצה את כל אוסף המוסיקה שלו לדרך, לדעתי המכשיר הזה ממש מדהים, עכשיו מהניסיון האישי שלי עדיף שלא יהיה לך את כל אוסף המוסיקה שלך בדרך. זה בטח נישמע מוזר לכמה אנשים וגם אם היו אומרים לי את זה לפני שהיה לי את הזן טא'וץ שהכיל 20גיגה זה לא היה נישמע הכי היגיוני אבל כשהיה לי את כל המוזיקה לא נהיניתי ממנה כמו עכשיו בוא נגיד שהיה לי יותר מדי מבחר וזה לא טוב. כרגע אני מעביר למכשיר שלי שתיים שלוש אלבומים(למרות שאני יכול יותר) ומחליף כל שבוע אם לא יותר. חוסר היכולת לבחור שירים ממבחר ענק נותן ת'הזדמנות לגלות שירים שאולי לא היינו טורחים לשמוע אם היה לנו מבחר גדול, עוד בעיה אחת היא שהיה לי ת'מכשיר הקודם תמיד החלפתי בין השירים לא יכולתי פשוט לשמוע משהו וכשהייתי מלווה אותו לחברים שלי אותו דבר, הם כל כך התפלאו מהמבחר הגדול שכל עשר שניות היו מחליפים. זה מן משהו פסיכולוגי שנאי לא יכול להסביר מי שהבין הבין, מי שחושב שאני דפוק חושב. לסיכום המכשיר הוא מצויין.

CFP-ET-U2125 של ERGOTECH...

256 מ"ב, לא לעוד הרבה זמן. בסה"כ לא אחד הנגנים הכי מוצלחים (אפילו לא בשוק נגני המוזיקה הסיניים הזולים) איכות השמע טובה, וגם איכות ההקלטה. לא נגן צבעוני, בעל מסך קטנטן. החיסרון העיקרי שלו הוא שכדי להטעין לתוכו קבצי מוזיקה מתוך דיסק צריך תוכנה צד-שלישית (אני השתמשתי ב-CDex). יש יותר טובים ממנו, אבל בינתיים הוא מספיק.
www.ttl.co.il

smart usb 256../images/Emo99.gif

יתרונות: זול מאוד קומפקטי וקל ביותר איכות שמע די מעולה קצב העברת מוזיקה מהיר אפשרויות רבות מאוד ומגוונות חפיסת סוללות AAA של 3 שקלים נגמרת לאחר שבועיים, מעולה מבחינתי נאה תאורה חזקה וברורה הצגת ליריקס באיכות גבוהה חסרונות: אני באמת ובאמת לא יודע....אולי לאייפוד ולאייריבר יש את יתרון השמע, על אף שעוצמת הנגן באמת שמספיקה לי, ואני מסוג בני האדם שמאזינים בשיא הווליום למוזיקה במחשב ועדיין מנסים להגביר. הוא קומפקטי, זול בהרבה ונוח מכל נגני "הפאר".....איכות היא אמנם לא מילה גסה, אך צניעות במקרה הנ"ל היא סוג של דבר חוכמה

בעיקרון מכשיר חמוד

בהתחלה קצת מסובך אבל לאט לאט מתרגלים יש לו מתחרה די טוב שזה האיריבר 5 ג'יגה צבעוני שראיתי אותו גם היום עולה טיפה יותר ב200 ש"ח אבל בעיקרון אני העדפתי כמות מאשר צבע

איך האיכות שמע?

טובה? האייפוד לא יותר מדי מכביד? אחרי שהתנסית באייפוד, היית הולך על האייריבר? תודה!

איכות מצוינת

יש אפשרות של איקולייזר מכביד מבחינת מה משקל ממש לא מרגישים אותו ולא התנסתי באייריבר אז אני לא יכול לומר לך בוודאות מי יותר טוב לפי איך ראיתי האייפוד יותר קומפקטי

תודה!

אם לא איכפת לך שאני מנג'סת (
) קנית איתו עוד ציוד נלווה? אוזניות? קייס? אם כן, איזה והאם אתה מרוצה?
!

את לא מנג'סת

בעיקרון האיפוד מגיע עם אוזניות פלוס 4 ספוגים מקבלים גם מחזיק לחגורה מגיע עם קבל USB למחשב ולהטענת המכשיר קניתי איתו איסקין כתום למרות שרציתי כחול אבל לא היה יש צבעים למכשיר עצמו הוא מגיע בצבעים ירוק כחול כסוף וכתום לי יש כסוף אני מחפש חנות שאפשר לקנות מטען חיצוני שאין צורך להדליק את המחשב בשביל להטעין

JustThomas

New member
Iriver IHP120

נגן מבית Iriver, דגם 20 ג'יגבייט. הערה - הנגן לא משווק יותר בחנויות (וחבל) ניתן למצוא יד שניה באיביי ובשלל מקומות. יתרונות: מיקרופון מובנה קולט רדיו בעל יציאת Line Out ויציאה\כניסה אופטית תומך בOgg 16 שעות (מעבדה) של נגינה מגיע עם נרתיק מגיע עם שלט (בעל מסך) ששולט ב99% מהפעולות שבמכשיר (ממה שאני בדקתי) אפשרות לעידכון תוכנה בנגן חסרונות: אוזניות באיכות נמוכה (הוחלפו... =P) לא צבעוני (לא מפריע לי, אין לי צורך בזה) לא תומך בעברית (יצאה איפה שהוא גרסה "פיראטית", אבל עוד לא הועלתה לאינטרנט) תפעול (יחסית לאייפוד) מסורבל איקולייזר לא מספק (מבחינתי) לא משווק יותר בחנויות.

למעלה