ספר על משקפים

אנדי75

New member
ספר על משקפים

הי לכן/ם. כבר הרבה זמן לא כתבתי כאן למרות שאני מציצה וקוראת לפעמים ושמחה לראות שהפורום פעיל.
למי שלא מכירה: אני אמא לשני אפרוחים: בן 6.5 ובת 4.
ולענין: בעוד מספר ימים האפרוחית מקבלת משקפים. אני מחפשת ספר ילדים טוב מסביר למה צריך משקפים ולא כזה שעוסק בהיבט החברתי.
יש המלצות?

אמאנחל

Member
מנהל
אולי פשוט במילים שלך?

תסבירי לה שהעדשה של העין צריכה לרכז את האור בדיוק בדיוק על הרשתית. לפעמים העדשה שלנו חזקה מדי או חלשה מדי, וצריך עדשה נוספת שתעזור לה לגרום לאור להגיע בדיוק בדיוק למקום הנכון כדי שנוכל לראות ממש ממש ברור גם לקרוב וגם לרחוק.

אנדי75

New member
אני צריכה את זה לגן

היא יודעת שהיא פשוט רואה איתם יותר טוב. בנוסף, בגלל שמאז שהיא זוכרת את עצמה (מגיל 2.4) מדביקים מדבקה לטיפול בעין עצלה ונמצאים במעקב צפוף היא לא זקוקה להסברים.
היא תהיה בגן הראשונה עם משקפים ועבור הילדים שם זה נושא חדש (עם המדבקה היא היתה רק בבית)

פנגושית

New member
ממה שקראתי

הפעילות המועדפת היא להכין עם הילדים משקפיים מבריסטול עם צלופנים צבעוניים. לא להכנס להסבר הטכני אלא החווייתי. אפשר גם להכין עוגה בצורת משקפיים. בקיצור משהו חווייתי.

מזל טוב לאפרוחית

ני יכולה להשאיל לך את הילדון הוא יכול להסביר לה הכל והיטב. גם הוא קיבל את המשקפיים הראשונות שלו בגילה.

מרגנית2

New member
אנדי ברוכה השווה!

כתבתי לך סיפור ארוך על המשקפיים. בקיצור יש משקפי פלסטיק לילדים או משקפי קרטון שאפשר ליצור ולצייר עליהם ולעשות עם זה הפעלה לגן. לילדים.
ספר ילדים כזה אני לא מכירה. אצלי שניהם זקוקים למשקפיים מגיל הגן. הגדולה מחביאה את המשקפיים גם היום. הצעיר לא יכול בלי. יש לו מסגרת הארי פוטר. והוא מבסוט.
שיהיה בהצלחה!

מתוקוש2

New member
אני רוצה להוסיף משהו מניסיון אומנם בני כבר בן 14

אך את היום הראשון שלו בגן עם משקפיים לא אשכח לעולם, הוא היה בן 4 ,הכנתי את הגננת , ובבוקר כאשר ניכנס כל הילדים באו אליו ואמרו לו כמה שהוא יפה , גם הגננת אמרה לו שהוא ניראה מקסים והוא סיפר לילדים שהוא רואה טוב, הכל היה נחמד ויפה עד שניכנסה אחת האמהות היותר חכמות בגן ושאלה אותו ת , מדוע יש לך משקפיים ? והוא ענה לה כי איתם אני רואה הכי טוב, ... ומאותו יום לא שאלו שאלות וקיבלו אותו כמו שהוא. אני חושבת וזו דעתי האישית בלבד אבל כמה שפחות למרכז את העניין יותר טוב. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

למעלה