ספר על צ´נסטוכובה

יורם ג

New member
ספר על צ´נסטוכובה

האם למישהו יש את הספר "Jews of Czestochowa" זקוק לתצלום של מספר דפים מתוכו

דדיחתם

New member
לא, אבל

עיר זו מעניינת אותי משום שסבי (הלא ביולוגי אומנם אך האהוב בדיוק כסבא אמיתי) הגיע מעיר זו, לכן גם אני מעוניין, כדי שאוכל להראות לו. אגב, אילו משפחות יש לך ממקום זה והאם יש לך סבא/סבתא שחיים שהגיעו משם ואז אולי הם מכירים זה את זה?

יורם ג

New member
צנסטוכובה

לצערי הם כבר אינם בחיים - סבי נרצח ע"י הנצאצים וסבתי נפטרה כבר לפני כ-17 שנה. ניתן לראות את עץ המשפחה שלי באתר http://go.to/family_tree אם כי שם תתקשה לדעת מהיכן הגיע כל אחד

צנסטוחוב - ספרים ואתרים

היי! בשורות טובות לשניכם, ואולי לעוד כמה: באתר הזה, המוקדש ליהדות צ´נסטוחוב, תוכלו למצוא, בין היתר, את השמות אשר בבית העלמין היהודי בעיירה ואת שמות קורבנות השואה מקרב בני העיירה
בספריות בארץ (חיפוש דרך הקטלוג המאוחד, יש קישור בעמוד הקישורים בפורום), מופיעים כמה ספרים אודות העיירה, ביניהם: 1. ‫ספר צ´נסטוחוב (שוצמן, 1969; אנציקלופדיה של גלויות, 1967; הועד הציבורי להוצאת..., 1968). 2. שואת יהודי צ´נסטוחוב (רימן, 1993). 3. SURVIVING JEWS IN CZESTOCHOWA (1940) ועוד כמה... תוכן העניינים וכמה פרקים מספר יזכור של העיירה, מופיע גם בגירסה מקוונת ומכיל כמה כניסות בפרוייקט ספרי יזכור של JewishGen. דווחו אם יהיו תוצאות, ארנון

דדיחתם

New member
תודה ארנון

פשוט לא ממש התאמצתי בחיפוש כי שורשיו פחות מעניינים אותי, אך תכננתי לעשות זאת מתישהו.

למעלה