ספר פוקר

Sambodh Rana

New member
ספר פוקר

אני עכישו מחפש ספר פוקר (עברית אנגלית לא משנה לי) אני מחפש ספר טוב על קאש. כבר קראתי את קארוס בוק אופ טלס, הגרין בוק, והפרק על הולדם בסופר סיסטם 1 חשבתי לקרוא אולי את הרינגטון על קאש, או סקלנסקי (theory of poker) יש המלצה על אחד מהשתיים או על ספר אחר שיפתח לי את המשחק? אני מחפש דגש על המשחק המתמטי דווקא (אולי משהו לאינטרנט אפילו) תודה.

Sambodh Rana

New member
אם כבר

אז יד לניתוח: משחק 2-5 סנט עם אנטי 1 סנט, 6 מקס. אני בביג עם 4-6 יהלום, 2 רייז ל 15 סנט מאחד אחרי הביג, 2 קול והשוויתי. פלופ 10 5 8 שני יהלומים, צק מהסמול צק שלי, רייז ל 55 סנט, קול מהבאטן, ואול אין 1.99 דולר מהסמול. מה הייתם עושים? (עשיתי קול והדרו לא הגיע, אבל זה לא רלוונטי כ"כ).

bang01

New member
פולד לפי הספר. תשווה אם בא לך להמר

נגד טווח סופר רחב של סטים, זוגות, ומיליון draws שקיימים על הלוח, אתה אנדרדוג קטן. אתה צריך להשוות 2 בשביל לזכות ב-3.7. אתה צריך פה בערך 55% תוחלת בשביל להשוות, ומצבך הרבה פחות טוב. בעיקרון כשהשוות עם היד הזאת זה פחות או יותר בדיוק הלוח שקיוית לראות, אבל האקשן חתך לך את הסיכויים, אז הפעולה הנכונה היא להתקפל. במקרה הכי הכי טוב אולי היית יכול לדבר על פולד אקוויטי, אבל פה זה כמובן לא רלוונטי. לגבי הספר, סיימתי לפני כמה ימים את theory of poker. הוא סוגר יפה המון פינות מאוד בסיסיות ולא כ"כ טריוויאליות. למה להעלות, למה להשוות, למה לבלף. עניינים כאלה. אני משוכנע שזה ישפר את המשחק של כל אחד שיקרא את הספר ברצינות. אגב, שים לב שמעט מהדוגמאות שם הם מהולדם. הרוב מסטאד, ראז, draw, דברים כאלה. אז אם אתה הולך על זה, תבוא עם ראש פתוח.

bang01

New member
2\3.7

יש איזה חישוב יותר מסובך לגבי EV ספציפי, אבל אין לי סבלנות עכשיו למתמטיקה

עשית קצת בלגן עם המתמתיקה

לא היתה ולא תהיה יד שבה אתה צריך יותר מ-50% תוחלת כדי להשוות. החישוב הוא: (2+3.7)/2. שזה בערך 35%...

Sambodh Rana

New member
מה זה החישוב תוחלת הזה?

נראה לי שפספסתי פה איזה משהו... זה בעצם החישוב האם ההשוואה טובה לי בטווח הארוך לא?

bang01

New member
זה נראה יותר הגיוני

המוח שלי מלא פסיכומטרי, אין מקום לפוקר...

למעלה