ספר שמאוד מומלץ לקרוא בהמשך לשיחות.

elirand2

New member
ספר שמאוד מומלץ לקרוא בהמשך לשיחות.

הוא אחדות עם אלוהים. מאוד מחזק את כל שנאמר בשלושת הספרים הקודמים, ובנוסף לספר המפורט יותר "ידידות עם אלוהים" וכאן אשמח לצרף בקשה מיוחדת אם ישנו מישהו בפורום זה שמחזיק בעותק של ספריו של ניל שיצאו לאור לאחר אחדות עם אלוהים, ומוכן לשלוח אותם למספר שבועות ולקבלם בחזרה בתוספת דמי המשלוח, אשמח לקבל הודעה מאותו אדם. איזה ערב קריר ונעים ;)

גריני

New member
עוד 2 שיצאו בעברית:

רגעי חסד - ספר דק ומומלץ מאוד. כתוב במתכונת שונה לחלוטין מהסדרה המוכרת. אלו הם סיפורים קצרים של אנשים שיישמו בחייהם את העקרונות של "שיחות עם אלוהים" (לא בהכרח כתוצאה מקריאת הספרים, אלא יותר כתובנות פנימיות של העקרונות). יישומים לחיים - פחות טוב לדעתי. סיכומי מפגשים של ניל עם אנשים בסדנאות עבודה על "שיחות". באנגלית יצאו עוד ספרים, האחרון שבהם Tomorrow's God שעדיין מחכה לי ליד המיטה...

ש ו נ י

New member
ואני עדיין ממתינה לאותם קטעים ש..

מישהי
אהמ אהמ הבטיחה להביא לפה כשייצא לה, מתורגמים או שלא

גריני

New member
אהממ אההמממ

המישהי הזאת
כנראה לא כ"כ יוצא לה...
(ובשקט בסוד, ככה בינינו... גם די יצא לה האוויר מהמפרשים, מאחר שב 50 העמודים בערך שהיא קראה, היא לא מצאה אף רעיון חדש ולא כ"כ הבינה מה הטעם בספר נוסף שלא מחדש דבר.... אבל ששששששש... שיישאר בינינו, טוב?
)

ש ו נ י

New member
על $$$ שמעת?

כמו שדודי שיחי' מברך אותי:- שיהיו לך חיים ארוכים והרבה ירוקים $$$ עושה רושם שניל אוהב ירוקים אז הוא ממחזר חומר שיבושם לו

למעלה