ספר

לירננה

New member
ספר

אני רוצה לקנות ספר יוגה ולא יודעת איזה למדתי יוגה בקבוצה חצי שנה ואני רוצה להמשיך לתרגל לבד אני רוצה שבספר יהיו התנוחות והסברים עליהם (איך מגיעים לתנוחה) וגם מה התרומה של התנוחה לגוף/נפש. אני רוצה שיהיו בספר תמונות כדי לראות איך עושים את התנוחה וגם איזשהו הסבר על איך אני בונה לעצמי תרגולת יומית (קצרה), או הצעה לתרגולת כזו. מישהו מכיר ספר טוב? אשמח להמלצה אפשר גם במסר תודה

יוגי בר

New member
ספר יוגה מעולה

היי לירננה אז ככה: לדעתי,הספר שיכול לעזור לך במשאלתך. ויש בו הכל. הוא: "ספר היוגה השלם" מאת סוואמי וישנו דיבננדה. ולא לחינם הוא מכונה: "התנ"ך של היוגה". ניתן להשיג בחנויות הספרים בארץ ואו במרכז שיבננדה בת-א. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

V10Boy

New member
ספר היוגה השלם-דיבננדה

קטונתי מלהעלות צל צילו של ספק במרכזיותו של "ספר היוגה השלם",להפך. יחד עם זאת ,כל מהדורה/ הדפסה שעברה תחת ידי בעברית לקתה בשיבושי השפה העברית ובמיוחד בשגיאות כתיב.הזדמנות לעשות מעשה ולתקן.

anatina

New member
איזו יוגה למדת?

יש הרבה ספרים, אז חשוב לדעת איזה סגנון יוגה מעניין אותך אם את אוהבת אשטנגה יש ספר מדהים של דייויד סוונסון, עם הרבה תמונות.

לירננה

New member
לא ממש יודעת

מה זה ויג'נאנה יוגה? זה תת תחום של אחד התחומים הגדולים יותר? אף פעם המורה לא אמרה איזה סוג יוגה אז אני לא יודעת. אבל נראה לי שהמורה שלה עוסקת בתחום הזה של ויג'נאנה יוגה, ככה קראתי עליה קצת. זה משנה איזה סוג?כי אני לא מבינה בזה

ג ל ע ד א

New member
הספר האולטימטיבי

אמנם באנגלית אבל יש המון תמונות, מכל זווית עם ים הסברים. תמיד שאני פותח אותו, אני לומד משהו חדש.

לירננה

New member
מישהו מכיר את זה?

"ספר היוגה-המדריך השלם" של לידל/רבינוביץ הסתכלתי עליו והוא נראה לי נחמד,אבל אני לא מספיק מבינה בזה

Be Yoga

New member
ממליצה על:אור על היוגה/ב.ק.ס איינגר

זהו ספר נפלא שככל הנראה יספק אותך ,קפצי לסטימצקי ותבדקי.. תוכלי להזמין אותו אצל הני בארגון מורי היוגה. אני ממליצה עליו בחום. ויג'נאנה יוגה היא שיטה שפיתחה המורה הדגולה אורית סן גופטה,שיטה זו מבוססת על אשטנגה ואיינגר יוגה.

למעלה