ספ"ש של כשלונות קולינריים.....

o h a d d

New member
ספ"ש של כשלונות קולינריים.....

אבכן, המתכון של הבשר בקוקוס יצא לא משו בכלל, לא מגעיל, אבל גם לא ממש טעים. המתכון של האסדו בבירה נשרף לי לרמת פחם שחור משחור. אוףףףף
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif לא נורא אוהד ../images/Emo10.gif

יבואו ימים טובים יותר
רק לא להתיאש ולהמשיך לבשל.
 

Bavmorda

New member
אין חכם כבעל נסיון....

חוצמיזה - שתמיד במתכונים של אחרים - יש דברים שנכתבים והם משתנים מאחד לאחד. למשל סוג התנור, גודל הלהבה (האם היא באמת הכי קטנה) ועוד כל מיני גורמים שבפועל משתנים ממטבח אחד למישנהו. לא להתיאש
.
 

Master Stav

New member
לא נורא ....נסים טועים

ובסופ מצליחים ובגדול .... אני יכול לספר סיפורים מטורפים על כישלונות ...בעיקר בתחום הבשרים ..... היום ....אני מנוסה יותר .... סבלנות וסובלנות זה יגיע
 

ilanvag

New member
מילת עידוד לאוהד, לגבי כשלונות עם בשרים:

את המנגל הראשון שלי עשיתי לפני כמעט 10 שנים, על חוף הכינרת. ירדנו לסוף שבוע - אני, החברה, והגולדן-רטריברית שהייתה לי אז. נחתנו באיזשהו אתר על חוף הכינרת, קיבלנו חדר חמוד במרחק קצר מהמים, ובהתלהבות של אחר הצהריים התחלתי להכין מנגל (הבאתי את כל הציוד ברכב - הכל חדש דנדש, קניתי בדרך, כולל בשרים). בקיצור, הבשר יצא כל כך גרוע, שאפילו הגולדנית עיקמה את האף ולא רצתה לגעת בבשר. משהו כמו סוליה של נעל. ורק שתבינו - הכלבה הזו הייתה כמו פח זבל - לא היה דבר שהיא לא אכלה, כולל ירקות, פירות... פשוט הכל. לרגע חשבתי שאולי הכלבה חולה. העמסתי את שתי הבנות (החברה והגולדנית) על הרכב, נסענו לטיילת, ואכלנו שיפודים כמו מטורפים. עלה הרבה, אבל לפחות נהנינו (והוברר סופית שהכלבה לא חולה, כאשר היא כל הזמן נדנדה ורצתה עוד שיפוד ועוד אחד...
) מאז עברו הרבה מים בנהר, והשתפרתי...
אז לא להתייאש - אסונות קורים. גם היום אני עדיין שורף ומקלקל דברים, אבל פחות.
 
למעלה