סצינות אהובות! ^^

סצינות אהובות! ^^ ../images/Emo29.gif

אני בטוחה שלכולכם יש סצינה אהובה בהאוס, אז אתם נדרשים לשתף אותנו בה ^^ ואנא, השתדלו לא לחזור על מה שכבר כתבו, למען הגיוון
אני אתחיל עם סצינה שאני ממש אוהבת והיא (מתוך פרק 14 - control) האוס "מנגן" על השולחן שלו לצלילי Baba O'Reily, ויש פלאשים לווגלר הולך בדרכו למשרד של האוס, עד שווגלר מכבה לו את המוזיקה :X. יאללה, תורכם ^^ (הו, וכמובן, אם אתם כותבים ספויילרים הזהירו מראש!)

Hieros Gamos

New member
מה, את ערה בשעה הזאת?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

ב occam's razor הסצינה במרפאה ^^' "Hello sick people!!..." בעיקר הקטע של- "And no, I do not have a pain management problem, I have a pain problem but I don't know. maybe i'm wrong, maybe i'm too stoned to tell!"

Tal2012

New member
אממ היו מלא

אבל אני הכי אהבתי את הפרק שבו האוס חולם על זה שהוא אומר לווגלר שיש לו סרטן

אנשים, קצת שיתוף פעולה...! ../images/Emo29.gif

בינתיים אני אוסיף עוד סצינה שאני ממש אוהבת - סוף הפרק האחרון, האוס מנסה ללכת וברקע you can't always get what you want....

Hieros Gamos

New member
הסצינה בפרק הראשון 1X01

כשהאוס מדבר עם רבקה על העובדה שthere's no dignity in death... הסצינה הראשונה שהיא רואה אותו. סצינה חזקה.

למען האמת, ../images/Emo29.gif

אני לא אוהבת את הסצינה הזאת. אני גם לא ממש אוהבת את הפרק הראשון, הוא אחד מהפרקים הכי פחות אהובים עלי. אולי זה בגלל שראיתי אותו בפעם הראשונה רק אחרי כל העונה הראשונה, אבל זה פשוט נראה לי לא מספיק האוס. כאילו הם פחדו שלא יקחו את הפיילוט אז עשו את האוס פחות קיצוני, או שפשוט הדמות שלו לא הייתה מפותחת מספיק באותו שלב, והיא התגבשה במלואה רק אחרי זה. בכל מקרה, כל הפרק נראה יותר כמו סדרה רגילה מאשר האוס, למשל הסצינה האחרונה, כשהוא אומר לווילסון - "got a change for a dollar?". והסצינה שדיברת עליה, עשו אותה יותר מידי דרמטית, במובן המלאכותי של המילה. יש סצינה דומה ב-control, כשהאוס שואל את האישה אם היא רוצה לחיות, שאני חושבת שהיא עשויה יותר טוב, בהשוואה. אבל מבחינת התסריט אני חושבת שזאת סצינה טובה...

Hieros Gamos

New member
לוידעת, אני אוהבת את הפרק הזה.

נכון, הוא לא משהו בהשוואה לשאר הסידרה אבל בכל זאת זה הפרק הראשון והם, גם עם מה שהם כן עשו שם, לקחו יחסית סיכון עם הסידרה הזאת כי זאת לא סידרה שבדרך כלל יש ברשתות (כעובדה אין
).... אני אוהבת את הקטע הזה. זה הפעם הראשונה שרואים קצת יותר מהאוס...נכון זה מעט מלודרמטי אבל זה הפרק הראשון. אפשר לסלוח להם

gs4ever

New member
הנה שלי...

הסצנה שהוא לוקח את האופנוע לסיבוב בפעם הראשונה כי הוא כל כך משוחרר שם מכל העולם הוא לא נכה לא ציני עצבני עצוב הוא פשוט רוכב לעבר האופק

pink panther 8

New member
וואי יש לי הרבה מאוד LOL

טוב הראשונה זה בפרק שהיה אתמול פרק 5,אז הסצינה שלו אם ההורים שלו הייתה ממש נחמדה אני אוהבת לגלות פאנים(צדדים) חדשים באישיות שלו ובחיים שלו ובכלל לפגוש את ההורים שלו.. ובאותו פרק הסצינה אם קמרון שהוא אמר לה תודה על זה שהיא לא הצטרפה אליהם לארוחה LOL גדול! אהבתי גם את הפרק שהאוס וקמרון יוצאים לראות את ההופעה של המאנסטר טאורקס פרק גדול אהבתי לאללה בייחוד את הסוף שהם הולכים בחזרה ואז האוס אומר לקמרון נתחרה עד האוטו LOL איזה חמודים הם ביחד.! סצינה אהובה אחרת זה בדייט של קמרון אם האוס והשיחה שבניהים וגם הסצינה שלפני כשהאוס מוציא את הקורסאז' איזה חמוד נמסתי מילה!!! אני אהבתי קטע ממש קצר בקושי נקרא סצינה בפרק הראשון לעונה השנייה אחרי שסטייסי משיגה לו את הצו טיפול אז קאדי מגיע והאוס עושה קול כזה כמו של כלב מזה נשפכתי LOL

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifפרק 17 עונה שנייה...

את כל הפקר אהבתי אבל הכי אהבתי את הקטעים של הפוקר ואת הסוף יואו איזה מצחיק היה הסוף אם הסצינה של האוס ווילסון LOL...

מאותו הפרק../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

שהאוס חלם שהוא אומר לוולגר שיש לו סרטן ברמה רביעית חיחי דיי הצחיק אותי ובדייט של האוס וקמרון חיחי אממ ת'אמת אני לא כול כך זוכרת..ובכלל אהבתי את כול הקטעים בשלושת סיפורים

Hieros Gamos

New member
הסצינה/מונטאג' בdamned if you do

כשיו/האוס מנגן את סיילנט נייט ומראים כל מיני סצינות (את האוס ו-ווילסון, צ'ייס בכנסייה, קמרון פותחת את המתנה...) ובאותו פרק כשהאוס ו-ווילסון יושבים בnurses' station ומדברים ועד שקאדי יוצאת מהבי"ח. כזאת סצינה מצחיקה...

למעלה