סקאלי ומאלדר

Better Man

New member
סקאלי ומאלדר

1. בטח כולם מכירים את השיר של קטטוניה עשו להם, אם לא אז מומלץ מאוד לשמוע, אתם יודעים איפה למצוא את זה (Catatonia- Mulder And Scully) 2. מישהו יודע מה היה הפרק הראשון שהיה בו גילויי חיבה בין סקאלי למאלדר?

scoutlavie

New member
אמ...

לגבי שאלה ראשונה, אני לא ממש זוכרת. זה נמצא בדיסק שהם וציאו לפני כמה שנים. אני אישית הקלטתי אותו מגלגלצ . תנסה אולי להגיע לאתר של לחנים ואז כתוב שם את השם של הדיסק. 2. זו שאלה ממש , אבל ממש מסובכת. אם אתה שואל אותי, שאני אחד מהאנשים היותר שיפים שיש , זה כבר התחיל בפילוט, כשמולדר הסתכל יותר מדי זמן על סקאלי, ואז גם חיבק אותה. אבל אם אתה רוצה משהו יותר ממשי אז אולי במעבר לים - שם אבא שלה נפטר והוא קרא לה דנה ובכלל היה מאוד נחמד.. אם אתה מדבר על איזו צורה של נישקה , אני לא חושבת שזה קרה עד עונה 4...וגם אז זה היה נשיקה על המצח בזכור כי תמות..מה לעשות, קרטר החליט שכלום לא יקרה ביניהם...אבל אנחנו שברנו אותו!

Better Man

New member
אוקיי

כנראה שלא הבנת אותי. 1. לא שאלתי איפה אפשר למצוא את זה, סתם רציתי להמליץ על השיר לאנשים כאן :) 2. גילויי חיבה התכוונתי "גילויי חיבה", יעני גילויי חיבה רומנטים, אני אשאל ככה, באיזה פרק הם התנשקו לראשונה?

scoutlavie

New member
אמ, גם זה מסובך

בפרק "משולש" מאלדר נישק את סקאלי, אבל זו היתה סקאלי משנת 39, ואח"כ היא נתנה לו אגרוף בפנים, אז אני לא יודעת עד כמה זה נחשב כנשיקה. בפרק מילניום הוא גם נתן לה נשיקה , אבל היה אפשר להגיד שזה סתם נשיקת סילבסטר (למרות שהיא היתה די ארוכה) לדעתי, הנשיקה האמיתית זה בפרק "קיום". שם הוא חיבק את ויליאם ונישק אותה באמת, והיא אפילו נישקה אותו בחזרה. זה די מתאים לפילוסופיה שלי , שאומרת שמאלדר ינצל כל מצב כדי לקבל גילוי חיבה מסקאלי, הבנאדם מאוהב

orityemini

New member
נראה לי שהפעם ההיא במשולש...

זה הנשיקה האהובה עליי בן מאלדר לסקאלי. גם כי זה היה הפעם הראשונה (אז מה עם זה היה עם סקאלי משנת 39?) וגם כי כולם הבינו שזה תמיד מה שהוא רצה לעשות בעיקר אם היה סיכוי שזו הפעם האחרונה שהוא יראה אותה. ואפילו האגרוף היה במקום :) אני זוכרת שהייתי מופתעת מזה מאוד, למרות הפרומואים המספיילרים של טלעד. מה גם, שזה הפרק הראשון שהוא הצהיר שהוא אוהב אותה.

scoutlavie

New member
אוי , זה מעלה זיכרונות

הייתי אז בטיול שנתי, והיתה לנו פעילות ערב, וספרתי את הדקות עד שנגיע. חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה פרומו שהם מתנשקים, ואמרתי לה שאם הם היו מתנשקים אז הייתי יודעת...אבל בכל מקרה כל היום היצקתי למדריכה על חדר טלויזיה , ואיך שהגעתי חיפשתי אותו, בלי הצלחה. בסוף כשהגעתי, פתאום אחותי התאומה חיכתה לי בכניסה ואמרה שהיא מצאה טלויזיה , ושזה בדיוק התחיל. להגנתי יאמר שעל נשיקת המילניום ידעתי מראש , אבל על זאת לא כי זה לךא ממש נשיקה אמיתית... בכ"א, כשזה נגמר עליתי לחדר וצעקתי לכל החברות שלי (באיזה 12 בלילה)שמולדר וסקאלי סוף סוף התנשקו ושהוא אמר לה שהוא אוהב אותה, וכולם הסתכלו עליי כאילו " נו, אז"? אבל אני ממש הייתי מאושרת..

orityemini

New member
עונה שמינית.....וגם....

הזיכרונות שלך סקאוט מערב ההקרנה של הפרק משולש משום מה דומים מאוד לשלי...:) לפי דעתי הם ניסו להחביא את חדר הטלויזיה או משהו כי לקח לי מלא זמן למצוא אותו, וכשמצאתי אותו הוא היה סגור, אז הייתי צריכה לשכנע את האחראי להביא לי מפתח, כדי שכשהפעילות ערב תיגמר (ומשום מה זה נמשך כמו מסטיק...) אני ישר ארוץ לחדר לצפות בפרק. הפרק היה שווה את כל הטירחה!

Chens15

New member
לדעתי את טועה...ואל תסקלו אותי ישר

לדעתי הוא לא ממש אוהב את סקאלי....לדעתי הוא סתם מחפש מישהי שתהיה ואל תסקלו אותי בבקשה באנבים זה הדעה שלי ואל תנסו לשנוות לי אותה בבקשה.....אז אל תרדו ישירות עליי חברה שלו כי הוא מוזר ואף אחד לא מוכן להיות איתו בעבודה כי הוא קצת קוץ בתחת והוא אמר את זה אפילו בצעמו.... זה הולך ככה: הסוכנת רייס אוהבת את ג'ון ג'ון אוהב את סקאלי ומאלדר? הוא מעונים רק בתיאוריות על חייזרים אם הוא היה יכול הוא פשוט היה הולך עם סקינר לקראת האופק....:) סליחה על הרוע אבל ברצינוות תחשבו על זה זה באמת ככה וסקאלי? לא מעניין אותה כלום כל היום היא תשב תחכה למאלדר הטיפשה הוא לא מעניין אותה מאוד מאוד הוא רק רוצה את החייזרים המטופשים שלו.....

DarlingAdam

New member
זה בסדר גמור..

גם אני לא בקטע של מאלדר/סקאלי, כך שאת לא לבד פה.

Chens15

New member
יההההה

ואו איזה אנשים נחמדים אתם.....ולפחו יש אחד שמאמין לי בתיאוריה של המאלדר סקאלי ולהעמיד את "האהבה" שלהם בסימן שאלה מאוד מאוד גדול ותמוהה.....

Chens15

New member
הפרק הראשון

כאילו יש כימיה הם לא אומרים משהו אבל יש את זה.......נגיש כשסקאלי דבר ראשון רואה אותו היא כזה מסתכלת עליו שהוא חמוד והכל ואומרת לו שהיא שמחה לעבוד איתו........ואחרי זה שהוא בא להציע לה לרוץ איתו היא אומרת לא אבל בכזה כאילו היא רוצה....לפחות ככה זה נראה לי

orityemini

New member
לא כועסים. כל אחד והדעה שלו, אבל...

יצא לך לראות את כל הפרקים מכל העונות?

Chens15

New member
לא אבל יצא לי לראות מיש מש מהכל....

לא........אבל ראיתי קצת מהעונה החמישית העונה התשיעית פרק ראשון מהעונה השמינית ומעכשיו אני רוהא את הכל מההתחלה וגם ראיתי את הסרט ובסרט אם תשימי לב בקושי יש בינהים משהו בקושי!!! יופי הוא דואג לה בסרט כי חטפו אותה וזה אבל אולי רק פעם אחת הם התנשקו .......

orityemini

New member
הקשר בניהם הוא מורכב....

הוא נבנה בהדרגה מפרק לפרק, עונה לעונה. ולכן, אני מציעה בחום לעקוב אחרי הפרקים בAXN, ולחכות לעונה הרביעית אשר שם יש דגש רב למערכת היחסים המיוחדת בינהם.

orityemini

New member
לפי דעתי הם יקנו גם....

את העונה הרביעית והחמישית. בכל מקרה, אם לא יקנו, אני אשמח לעשות מרתון לטובת אלה שלא ראו....

למעלה