סקאם באני, רה-ויזיטד

Count Zero

New member
סקאם באני, רה-ויזיטד

תוך הסתכנות בפליימינג למראה כל הדיונים בעד/נגד העלאת תמונות לפורום, הנה וריאציה משלי לתמונה של סקאם באני שהוצגה בת´רד הזה. הוספתי קצת אלמנטים, וכמובן אינקינג וצבע. דעות?

Scum Bunny

New member
*קולה של לסת פוגעת ברצפה*

משה, אתה תותח. שני דברים, בלי קשר לעובדה שגם זו צביעה אלוהית: א) למה תמיד המחשבה הראשונה של כולם זה שבאני היא כחולה? אני מבין שזה קומיקס שחור לבן, ואם לא חיפשת חזק בכל האתר אז לא תדע מה באמת הצבע שלה, אבל הסקרנות הורגת אותי- למה הבחירה הראשונה של כולם היא כחול? שוב- לא תלונה. סתם אני סקרן. ב) גם זה מבלבל את כולם, אבל קאם באני זה אני, האמן. השפנפנה החמושה היא פשוט באני, או בשמה המלא צה-צה מק´פרייס (Tse-Tse McFries). ושוב תודה תודה תודה. אתה גדול. כולכם גדולים. חולה על הפורום הזה.

yonabarak

New member
צביעה מעולה

קצת נקייה מדי, אולי, בשביל הנושא המחוספס, אבל נראה נהדר. הערה לגבי הטקסט: מכיוון שזה בנוי כציור לוגו, כזה שמתאים לחולצה, הטקסט קטן מידי. אפשר היה להגדיל אותו בהרבה לשליש או כמעט חצי מהעיגול, כך שהדמות תסתיר אותו קצת, כל עוד הוא נשאר קריא.

Count Zero

New member
אופס

ראיתי שפנפנה והנחתי ששם הדמות הוא סקאם באני. נו טוף. בקשר לצבע של השפנפנה - בהתחלה ניסיתי לצבוע בצבעים בהם השתמשת בצביעה המקורית שלך, אבל לא אהבתי את התוצאה והחלטתי ללכת לכיוון שונה לגמרי. כחול ממש לא היה הבחירה הראשונה, אבל הוא פשוט הצבע שנראה הכי טוב עליה. בקשר לטקסט הקטן - התמונה שהעליתי היא גירסה מוקטנת של התמונה כולה, בגלל הגבלת 250K של תפוז לקבצים. במקור התמונה גדולה פי 2.

Supermans girl

New member
וואווו ממש יפה!

צביעה ממש טובה, האינקינג עשה אפילו יותר טוב לציור המלכתחילה טוב הזה. אני דימיינתי את באני ירוקה, כאמור. ירוק זוהר כזה, כמו הארנב ממשחק המחשב. זה היה יכול ממש להתאים לה, לא?

Scum Bunny

New member
Toxic Bunny, לא?

בכל אופן, התמונה הזו הועלתה למדור ה- Art של האתר, כמו גם תרומותיהם של Apathic, ושל God of War (שלא זכתה לתשומת הלב המגיעה לה עקב שקיעת האשכול לדף 4 של הפורום- אז תנו לו קצת צומי). תודה לכולכם... והיכונו. יש לי תוכניות גדולות בשבילכם.

Lotus floweR

New member
מצויין! ציורים מעולים!!!!

יש לך את זה בגדול!!! אני מתה על ההבעות פנים של באני...מזכירות לי מעט את אקס מן הדור הבא. זה שיש לה מלתחה גדולה ולא תלבושת אחת זה לגמריי שולת! אתה משקיע בפרטים בצורה כ"כ יפה...כל כלי נשק נראה כאילו ישבו על התיכנון שלו שנים. דברים האלו על הכתפיים....תמיד נראים מצויין..נותנים לה טאפנס...זה ענק...פשוט ענק. גם החבובה הכחולה ההיא ממצויינת!!!! אני לא עוקבת כ"כ אז תגיד לי...באני הזאת, היא קומיקס בפוטנציה או קומיקס בתהליך או מה? סתם דמות?

Scum Bunny

New member
באני היא קומיקס כבר שנתיים

קומיקס רשת, זאת אומרת. את יכולה למצוא אותו כאן. הוא רץ כבר שנתיים, ולפחות בשנה האחרונה יש לו פחות או יותר קו עלילה המשכי. או משהו. נו טוב, זה בעיקר תירוץ לתת לבאני לירות בדברים. בכל אופן, כמה מילות אזהרה: זה באנגלית, יש בזה שפה וסיטואציות מבוגרות (בעיקר אלימות), וגם כמה בדיחות פנימיות של עולם המחשבים. את את מתבלבלת נסי לקרוא את המאמר מתחת לקומיקס. לפעמים זה קשור. חוץ מזה, כמה מילים על באני: באני היא לא בחורה, ולא שפן. באני היא שד, שגרה בגהנום, ועובדת בתור סוכנת יחסי ציבור להשכיר. כרגע היא עובדת בשביל מיקרוסופט (שגם המפקדה הראשית שלהם נמצאת, למרבא הפלא, בגהנום) והמנהלת הישירה שלה היא בובת המוות המרושעת דת´-דולי. חוץ מזה באני חולקת דירה עם ספאז שותפה המיוסר, ועד לא מזמן גם עם קמיקזה המלאכית השובבה (שנאלצה לעזוב בפתאומיות עקב מקרה לא צפוי של שני כדורים בראש). אבל זה הרבה יותר תוכן ממה שממש קורה בקומיקס.

Lotus floweR

New member
נשמע טוב...

גם אני אוהבת לירות בדברים... *מוציאה את החץ וקשת שלי* כמובן זה לא משתווה לאיזה רובה לייזר דו כיווני עם אפשרות ללהביור אבל...זה מה יש. חבל שאני לא יכולה להשתמש בו על אנשים...(לא מבחינות מצפוניות...*חיו"ז*) אני אציץ לראות מזה......

Lotus floweR

New member
קראתי קצת....

לא ממש הבנתי את הכתב של האתר אז פשוט לחצתי וקיוותי להגיע לאיזה קטע... הגעתי למקום הזה עם ה..וול,קשה לקרוא לזה גיליונות... הדפים של באני. קראתי כמה...זה מישעשע למדיי....

Scum Bunny

New member
Died so nice I killed her TWICE

הדף האחרון של באני (עם מוות פתאומי של דמות מרכזית, למי שלא עקב) צויר מחדש, ויעלה בזמן הקרוב לאתר. יחד איתו צפו לריכוז של כל ה-fanart שקיבלתי משבועיים האחרונים. ושוב תודה מקרב לב לכל השולחים. יאללה.

למעלה