סקביאס- בבקשה עזור לי אני ממש מיואשת

nikita778

New member
סקביאס- בבקשה עזור לי אני ממש מיואשת

שלום,
הנני בת 34, בקיץ האחרון קיבלתי סקביאס בעקבות מגע עם קן יונה, הלכתי ל3 רופאי עור שונים, כל רופאי העור טענו שזה לא סקביאס למרות שטענתי שכן אחד מהם נתן לי סקביאקס, השני באטקורן, השלישי נתן לי אקסזול לבליעה ואת היורקס, לייקלר והסקביצין קניתי ישירות מרוקח בלי מרשם שלא עזרו בכלל, אחרי יום ההתגרדות פשוט חזרה. אגב גם נסעתי 3 פעמים לים המלח. .
החלפתי את הסדינים וכיבסתי את הבגדים ב60 מעלות והזמנתי 3 פעמים מדבירים 2 מאותה חברה ואחד מחברה אחרת.

לאחרונה הלכתי לדרמטולוג שישר איבחן שיש לי סקביאס בעקבות נגעים על היד (על האצבעות ובין פרקי האצבעות) שנתן לי משחת סולפור שהקלה מאוד אבל לא סילקה לגמרי את הבעיה, מה עלי לעשות? האם יש עוד טיפולים? תוכל להפנות אותי לרופא פרופסור מומחה לסקביאס? אני חברה בקופת חולים מכבי.
בבקשה עזור לי!!!
תודה מראש
מהמיואשת

סקביאס

אין צורך ב"פרופסור לסקביאס".

הקפידי כל ההוראות הבאות -
1. טיפול במודבק עצמו ובבני משפחתו !!
2. יש לחטא את כלי המיטה הבגדים ופרטי לבוש או ריהוט עימם בא במגע מי שנדבק ע"י שטיפה במים בטמפרטורה של 60 מעלות לפחות במכונת כביסה או ע"י אכסון הפריטים למשך 72 שעות (עדיף בשמש עטופים בשקית ניילון).
3. למבוגרים יש להשתמש בקרם "לייקליר" למשך 10 שעות לפחות - למרוח מצוואר ומטה בדגש על כפלי עור, יש לחזור על הטיפול לאחר שבוע.

** שימי לב, ישנה גם תופעה של גרד לאחר מיגור טפילי הסקביאס .. לזה ניתן טיפול פרטני אצל רופא העור.

מקווה שעזרתי, רפואה שלמה !

למעלה