סקוטרים

גור צור

New member
סקוטרים

ראשית אתחיל בכך שאני מבין את התרעומת על הצורך לעשות " קורס " לסקוטרים. אצלנו במרינה דיוורס אנו קוראים לכך " צלילה ראשונה עם מדריך " . הכוונה היא שלפני שימוש עצמאי תהיה איזה שהיא צלילה מודרכת אחת עם מדריך אשר יסביר וידגים את השימוש הנכון בכלי ואת כללי הבטיחות הנדרשים. יש לקחת בחשבון כי שימוש לא נכון עלול להיות מסוכן ולכן מומלץ על לימוד במקום מסודר. על מנת לתת מספר נקודות למחשבה : איך משווים לחצים כאשר אוחזים בשני ידיים בסקוטר ? איך משתמשים בסימנים מוסכמים תוך כדי תנועה ? איך עושים עלייה נכונה לפני המים ? איך מנווטים ? על כל אלו ועוד במרינה דיוורס גור

קותי

New member
שאלה לגור: ואם הצולל הוא בעל נסיון

בשימוש בסקוטרים (צלל כבר עם סקוטרים בעבר). האם גם אז אתם מחייבים צלילה ראשונה עם מדריך? אם כן למה? אם לא, איך אתם מוודאים שהוא אומר אמת?

ניב ד

New member
ובנוסף -

אם אתה נפתלי, איך תוך כדי כל זה אתה גם מצלם... ?

ניב ד

New member
גור השאלה היתה בצחוק... ../images/Emo3.gif

נפתלי פשוט הבריז לי שלא באשמתו כי אני גם רציתי לעשות את הסקוטרים אחת ולתמיד ואף פעם לא יוצא לי !! אבל עוד שלושה שבועות אני באילת ועושה בטוח. אתה נותן לנו עדיין הנחה נכון ?

אני??? הברזתי??? הכיצד....???!!!

ניב, הרי לא קבענו להפגש במרינה-דייוורס ולי נוצר חלון זמן עד שהתחילו האירועים באקווה-ספורט... אבל הסקוטרים לא יברחו לך. תחזור למרינה דייוורס בפעם הבאה, עשה ת´קורס ותהנה. סך הכל זה כלי נחמד לצלילה נחמדה שמתחילה בוילאג´, עוברת דרך הסטיל ודרומה דרך פרדייז ליתוש ובחזרה. מי שצולל על אויר, חוזר בנתיב הרדוד יחסית בגלל העומק והזמן, אבל אני הייתי ממליץ ל"מועשרים" לארגן קורס משותף וכך לצאת עם תערובת 36% ולבקש מראש לחזור באותו נתיב עמוק שהוא גם הרבה יותר אטרקטיבי משיפולי איזור הגלשנים, זיהום-ים בואכה חוף הוילאג´.

bennysnuba

New member
ניתן לצלם עם סקוטר, בהכנה מוקדמת

אם למישהו יש סקוטר שלו ומצלמת וידאו עם HOUSING וחשוב לו לצלם תוך כדי שימוש בסקוטר,אין שום בעייה לייצר BRACKETS שיחבקו את הסקוטר ואת ה HOUSING, אז מתחילים את המצלמה בתחילת הצלילה ומכבים בסופה כאשר הצילום הוא בכיוון חרטום הסקוטר (אח"כ פשוט עורכים את הוידאו).

pilovich shahaf

New member
אמנון חורש המסגר באילת-יש לו ... ../images/Emo33.gif

ניסיון במיכון שכזה, הוא התקין לי בזמנו ולצערי הרב הסקוטר והמיתקן, קיבלו רגליים בחוף הוילג באילת.[סקוטר מדגם סקובפרו -אפור,גשר נירוסטה מחובר לכנפיים בשניברגי ניירוסטה. אבל אני מאמין שהסקוטרים של מרינה דייברס יש להם מיתקנים סטנדרטים, נידמה לי שראיתי בזמנו על הדגם הישן שהיה להם. יום טוב. פילוביץ שחף.

סתם תמונה שמצאתי

סט "קצת" יקר ( גבין סקוטר משולב עם מצלמת וידאו ותאורת HID ) , אבל מותר לחלום לא ?

למעלה