סקוט וג'ניפר - האיחוד

rifkin1

New member
סקוט וג'ניפר - האיחוד

זוכרים שג'ן סיפרה שביומהולדתה היא הולכת לבת מצווה? יפה! אז נחשו מי עוד היה שם????? לא אחר מאשר סקוטי פולי החתיך (האקס של ג'ניפר למי שלא מעודכן). בקיצור הכתבה המלאה צריכה להיות בגלרייה (אני מקווה שהיא תעלה כי הקובץ די גדול) ואל תשאלו היו שם פפראצי ובלגן...מסכנה זו שעשתה את הבתמצווה.

rifkin1

New member
תמצית הדברים

כתבה לא עולה בגלרייה אבל אלו הם תמצית דברים: אותה ילדה שעשתה את הבת מצווה מכירה את ג'ניפר מאז היתה בת - 6 אז די הגיוני שגם סקוט יכיר אותה. אומרים שבהתחלה הם היו מאוד נבוכים ולא נינוחים ושסקוט ניסה להסב את תשומת ליבה של הג'ניפר אבל בסופו של דבר נשבר הקרח והם התחבקו (יש תמונה כזו) אבל כל האיחוד הזה נמשך פחות מדקה. אחרי זה היה כתוב שבסוף האירוע ג'ניפר נסעה לבית של מייקל לחגוג את היום הולדת.

קרלוצה

New member
יווווווווו......

אני חייבת לראות את הכתבה
יש לינק לפחות?? ואם לא אז אולי תשלח לי במייל? ואני אקטין את זה בפוטושופ ואשים כאן....

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gif 2 ../images/Emo41.gif

זה ממש מביך.....ולראות אותו עוד ביום הולדת שלה

dress n glasses

New member
כבר אמרתי שהוא מקסים../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

OY VEY בהחלט המונח הנכון של מי היתה הבת מצווה?

varty

New member
החיים של ג'ניפר הם סרט אחד גדול

היא לא צריכה לכתוב סידרה או סרט כדי לככב בו. החיים שלה, אבל כל פיפס מהם מופיעים בעיתון, טלויזיה ועוד. מסכנה עכשיו אני מבינה למה היא רוצה שהיחסים האישים שלה (עם ורטן, משפחה) לא יהיו בתקשורת. מצד אחד אפשר להגיד שהיא מסכנה שזה ככה מצד שני נראה שהיא נהנת מזה... אני אישית כבר לא יכולה לראות את הפרצוף היפה שלה יותר. די נמאס! הכל ג'ניפר, אבל אני חושבת שאם היא תמשיך ככה היא באמת תהפוך להיות כוכבת גדולה בהולווד כמו ג'וליה רוברטס (זה מה שאנשים אומרים שיקרה לה) אז אם זה מה שהיא רוצה , אחלה. אני אישית כבר לא יכולה לראות אותה יותר חוץ מאליאס והסרט החדש.

rifkin1

New member
תשמעי זה לא כזה נכון

היא כוכבת די גדולה בזכות הסידרה שלה ודרדוויל ועכשיו יש לה עוד סרט גדול ואחד בדרך. בגלל שאוהבים אותה היא מוזמנת להמון טקסים ואירועים. מן הסתם עם עם כל התהילה הזו יגעיו כל הפפראצ'י, צהובונים, כתבים עם ושאלות אישיות. היא נמצאת במצב של ג'וליה רוברטס, גווינט פאלטרו, ג'ניפר לופז אשלי ג'אד וכו. ההבדל היחידי בינה לבין כל שאר הכוכבות האלה שהיא כבר מההתחלה למדה מהטעויות שלה ומה שהוליווד יכולה לעשות לכוכבות במעמדה ועכשיו היא שומרת על פרטיות ופרופיל נמוך וזה מצויין, היא לא נעשתה דיווה. עם כל זה שהיא מפורסמת היא לא חושפת שום דבר ואני מקווה שהיא תמשיך כך אנחנו לא רוצים עוד ג'יי לו תודה רבה

למעלה