סקופ ובקשה לכרטיסים למוצש

leatherman1

New member
סקופ ובקשה לכרטיסים למוצש

נתחיל בסקופ שהובטח, ביום שישי הייתי בהופעה של שלומי שבן בצהריים בזאפה.ההופעה הייתה מעולה דרך אגב. בכל מקרה, ראיתי בקהל את רונה, ואמרתי לחברה שלי, איזה אדיר זה יהיה אם היא תעלה לשיר איזה משהו קטן עם שלומי (חלמתי על WALTZ). בכל מקרה, מתחילה ההופעה ואחרי איזה ארבעה שירים, שלומי שבן אומר (זה הלך בערך כך) "פגשתי פה בחוץ איזה חברה שלי, שסתם באה לראות הופעה , אז ביקשתי יפה והיא הסכימה לשיר איתי שיר של דוד אבידן ששרנו ביחד באיזה הופעה פעם.אז קבלו אותה , רונה קינן!" איזה אושר.... ועכשיו לזמן הבקשה לכרטיסים. אם למישהו יש כרטיסים למכירה להופעה במוצש? בבקשה בבקשה בבקשה? רק עכשיו נודע לי שיש בכלל הופעה. וזה אפילו יותר באסה כי אני לא הולך להופעות בשישי.... :( תודה רבה.

אורידיס

New member
ממ.

לפי מה שידוע לי נגמרו הכרטיסים בישיבה, אבל בעמידה אמור להיות. או שגם העמידה מוגבל.

E

Elektra Natchios

Guest
ממקורות יודעי דבר,

נודע לי כי מדובר בשיר "בעיות אישיות" של דוד אבידן.

אגב שבת

בקשר לשישי בצהריים מישהו יודע כמה עולה כרטיס בלבונטין ... לשירי דייויד גרוסמן?

misheani

New member
שיט, נגמרו הכרטיסים...

אמרו שאפשר לשמוע את זה מהבר למעלה, בחינם. זה ב- 4 וחצי. למה לא התקשרתי קודם... :(

bזוהר

New member
יווו איזה חרא! אוף!

מהבר למעלה רק שומעים לא רואים.. את מתכוונת ללכת לשם?

misheani

New member
יתכן.

אין לי מה להפסיד... חוץ מזה, אולי ברגע האחרון יהיה אפשר לקנות כרטיס, לכי תדעי

0mroosh

New member
הבר למעלה, ממש למעלה.

יתכן ושומעים, אך הוא מנותק לגמרי, וחבל.

misheani

New member
הייתי, למעלה.

היו שני שירים עם רונה, אחד שלה ואחד של יוני רכטר ששר איתה. חוץ מזה היה עוד אחד של יוני, אחד של שלומי שבן ושניים של דוד פרץ (יכול להיות שפספסתי אחד בהתחלה). דוד קרא קטע מ"עיין ערך אהבה". קצת היה מבאס לא לראות אלא רק לשמוע (שמו רמקולים), אבל בשביל שעה חינמית נחמדה באחה"צ של יום שישי, היה בהחלט שווה. והשיר של רונה- איך לומר, מאוד רונאי.

למעלה