סקופ עצוב! מעריצות כריסטופר .. קחו

סוכריה16

New member
סקופ עצוב! מעריצות כריסטופר .. קחו

ממחטה.. כי ככל הנראה כריסטופר לא ישתתף בעונה שתיים! לי זה קצת מוזר לשמוע! אבל זו ממקיסקו שצלמה את דולסה בשלט רשמה ככה: atem lo maaminim ani pasut hayevet lesaper ......etmol aiti be sohnut shel sahkanim ve yadid sheli oved sham az hu ekir li ehad ma ze kuson she korim lo poncho hahaha......kitser hu aya nehmad ve natan li neshika ve baerev yadid sheli siper li she a poncho aze ikanes le rebelde ba ona abaa ve hu yahlif et cristopher! atem koltim keilu??? 2 ponchos be revelde!!!!!! ve cristopher kvar lo iye...ve ikarti oto!!!!!!!!!!1 hu pashut mushlam! ani ad ahshav beelem ve ani mamash ishtadel lifgosh oto shuv ve leitztalem ito! atem lo yodim eize meamemmmm

zehavitu

New member
יש אפשרות לקרוא

זה לא רשום בספרדית או באנגלית אלא זה באנגלית-עברית. תראי את האותיות באנגלית ותביני בעיברית

סוכריה16

New member
גם לי זה נשמע מוזר!

אני לא רוצה שכריסט יעזוב!! לאאאא!! לא יהיה לי לחיים מלאות שיבוא לי לאכול אותן

pablo111

New member
מה פתאוםם לא יעשו את זה בחיים אולי

פה לא כל כך מעריצים אותו אבל במקסיקו הוא ממש נערץ והוא גם דמות ראשית וגם בלהקה לא הגיוני אבל מצד שני שיעשו כאילו הוא נסע ואז מיגל יתאהב ברוברטה ואז תהיה סידרה מושלמת

eveligne406

New member
אין מצצצצצצב

אני לא מאמינה..אולי היא לא הבינה נכון אני אברר אם יש עוד שחקן על הסט בשם כריסטופר...אולי אמרו כריס והתכוונו לכריסטיאן??

סוכריה16

New member
היא רשמה:

reut taamini li ze makor musmah ve af ehad lo yodea atem od tiru hehheheh דיי זה עצוב ממש עצובבבבבבבב... כאילו בטח יהיו אנשים שיפסיקו לראות! אני ממש מקווה שלא

ג ב ש ו ש

New member
מהההה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

מה ז"א
ומה רובר תהיה לבד
אני לא מבין.. צריך שינויים אבל לא כאלה

../images/Emo39.gif אומרים שיחליפו אותו

אבל אני לא חושבת שזה נכון ושיש סיכוי בכלל שזה יקרה..

ג ב ש ו ש

New member
וואי אני שונא שמחליפים שחקן../images/Emo88.gif

באמצע הסידרה
מבאסים
הלוואי והוא ישאר

למעלה