סקופ: פירוש הסמל של גימי פייג
שלום לכולם.. אני מאמין שכמוני כל מעריץ כבד של הזפלין היה מאוד רוצה לדעת מה פרוש הסמלים של כל אחד מחברי הלהקה... כרגע אני מביא לכם סקופ ריצני... לא הרבה יודעים את המשמעות של הסמל.. אבל אני אשתף אתכם במידע זה
)) הסמל של גימי פייג ZOSO ( מצורפת תמונה) ובכן.. הסמל מורכב משתי סמלים.. ה Z - ה Z באה לציין את מזל השמש של גימי פייג הZ מסמל את מזל גדי.. OSO - פה מתחיל העניין קצת להסתבך... הרבה אנשים באמת תהו מה אומר הOSO (לפי דעתי גימי אף פעם לא הסביר את פרושו של הסמל) אחרי הרבה מאוד חקירות אנשים הגיעו למסקנה שה OSO מקורו בסמל עתיק מאוד שבעצם אומר 666 וזה כמובן מראה על קשר עם הסטן... לא פעם אנשים קישרו את גימי פייג והסטן ויש כאלו שאומרים שאם מנגנים את סטיירואיי הפוך איפשר לשמוע אותו אומר I LOVE SATAN (לא בדקתי) שאגב לא מפתיע במיוחד... תמיד תמיד היתה לזפלין מן הילה מיסטית וקוסמית אפלה... וזה גם נוגע לשירים שלהם.. שהם אותי מכניסים לתסביכים עמוקים מאוד... בכל מקרה אני שמח אם עזרתי למישהו להבין קצת יותר על הלהקה החופשי מסובכת הזאת.... אבל אין מה לעשות מס 1. בקרוב אני אביא לכם גם את פרושי הסמלים האחרים של הלהקה...
שלום לכולם.. אני מאמין שכמוני כל מעריץ כבד של הזפלין היה מאוד רוצה לדעת מה פרוש הסמלים של כל אחד מחברי הלהקה... כרגע אני מביא לכם סקופ ריצני... לא הרבה יודעים את המשמעות של הסמל.. אבל אני אשתף אתכם במידע זה