סקופ: פירוש הסמל של גימי פייג

JIMMYPAGE

New member
סקופ: פירוש הסמל של גימי פייג

שלום לכולם.. אני מאמין שכמוני כל מעריץ כבד של הזפלין היה מאוד רוצה לדעת מה פרוש הסמלים של כל אחד מחברי הלהקה... כרגע אני מביא לכם סקופ ריצני... לא הרבה יודעים את המשמעות של הסמל.. אבל אני אשתף אתכם במידע זה :))) הסמל של גימי פייג ZOSO ( מצורפת תמונה) ובכן.. הסמל מורכב משתי סמלים.. ה Z - ה Z באה לציין את מזל השמש של גימי פייג הZ מסמל את מזל גדי.. OSO - פה מתחיל העניין קצת להסתבך... הרבה אנשים באמת תהו מה אומר הOSO (לפי דעתי גימי אף פעם לא הסביר את פרושו של הסמל) אחרי הרבה מאוד חקירות אנשים הגיעו למסקנה שה OSO מקורו בסמל עתיק מאוד שבעצם אומר 666 וזה כמובן מראה על קשר עם הסטן... לא פעם אנשים קישרו את גימי פייג והסטן ויש כאלו שאומרים שאם מנגנים את סטיירואיי הפוך איפשר לשמוע אותו אומר I LOVE SATAN (לא בדקתי) שאגב לא מפתיע במיוחד... תמיד תמיד היתה לזפלין מן הילה מיסטית וקוסמית אפלה... וזה גם נוגע לשירים שלהם.. שהם אותי מכניסים לתסביכים עמוקים מאוד... בכל מקרה אני שמח אם עזרתי למישהו להבין קצת יותר על הלהקה החופשי מסובכת הזאת.... אבל אין מה לעשות מס 1. בקרוב אני אביא לכם גם את פרושי הסמלים האחרים של הלהקה...

weird dust

New member
מעניין מאוד

בהחלט נישמח אם תביא גם את שאר הפירושים (כשיהיה מנהל תזכירו לו להכניס את זה לאן שהוא זה ניראה לי מתאים) ליפני כמה זמן דנו על הניגון ההפוך של סטרוואי

JIMMYPAGE

New member
שלום לך..

האמת שאין מנהל כרגע לפורום ואני מאוד רוצה להציע את עמצי.. היית מאוד שמח אם תוכל להיות אחד הממליצים.. בתודה JIMMY.,..

weird dust

New member
כל שאתה צריך לעשות הוא...

לכתוב להנהלת הפרמים (ואז בדרך כלל הם יזמנו אותך לרעיון בתל-אביב) ואתה בטוח תוכל להיות מנהל מצויין

P o M i K i

New member
המקור של 666 והקשר של זפלין אליו

המקור של המספר 666 הוא לא כמו שכולם חושבים אצל כת השטן. לפי מה שאני הבנתי פייג' ופלנט היו סוגדים או מאמינים של אליסטור קראולי שהיה שהיה מכשף מאוד מוכר ומשפיע בתחילת המאה (בקישור שהבאתי יש את המקור של המיספר 666). בכל מקרה אם חוקרים את התורה של קרולי לעומק מגלים שהוא לא באמת מאמין בשטן ואם פייג' היה מאמין שלו אז כניראה שגם הוא לא. ומישהו אמר לי פעם שלד זפלין למדו להקליט שירים הפוך מקרולי, אבל אני לא מאמין לזה.

JIMMYPAGE

New member
יפה מאוד

יפה מאוד איש.. זה נכון שפייג היה מאמין וקרא ספרים רבים של אליסטור... אבל יש איזה שהיא מוערבות של פייג עם הסטן... וגם מוערבות של קורלי עם הסטן.. עכשיו אני לא יודע כמה אתה מעורב בתורת הסטאניזם.. אבל לפיהם הסטן לא באמת קיים... הייתי מרחיב יותר אבל זה באמת לא המקום...

Speed King

New member
נצל"ש

שמעתי שבהופעות שלהם ב79 ו80 ג'ון בונהם התחיל להאמין במאגיה שחורה ורוברט פלאנט לא כל כך אהב את זה ומאז הם התחילו להתחשמל בהופעות מישהו שמע על זה?

P o M i K i

New member
אני מכיר את השטניזם

שד"א למרות שלה-וי (שאיש שהמציא את השטניזם) אומר שהוא שאב הרבה מהתורה שלו מקרולי זה לא ממש נכון כי הוא עיות את הכתבים שלו ואז השתמש בהם. אבל כמו שאמרת, השטניזם לא מאמינים בשטן אז גם אם פייג' ופלאנט היו שאטניסטים הם עדין לא האמינו בשטן ככה שלא נראה לי שמה שאומרים עליהם נכון.

JIMMYPAGE

New member
שוב

לה וי לא המציא את הסטאניזם... לה-וי המציא את כנסיית הסטן. ו+כתב כמה ספרים בנושא והיה הראשון שחיבר את כל הספרים על סטן כמו.. התנך הסטאניסטי... בכל מקרה כמו שידוע לך קרולי חי דיי הרבה לפני לה וי... והוא היה הראשון שהביא לעולם המודרני את המאגיה השחורה. לה-וי הושפע מאוד מקרולי והלך בכיוון יותר שחור ופית את הכת הסטאניסטית כפי שהיא היום... קרולי לא סטאניסט הוא פשוט איש מוזר ואפל... אם נצטט את דבריו ונסכמו במשפט אחד: "I may be a Black Magician, but I'm a bloody great one."

JIMMYPAGE

New member
פומיקי

הסטן לא יקיים. הסטן הוא פרי מוחינו! הוא קיים בכל מאמין והוא מסמל מוות ואת כוח הרשע... לכן אתה לא יודע באמת במה האמין גימי פייג ורוברט.. אבל יש מספר דברים שקושרים אותם עם הסטן... אני לא יודע כמה רוברט היה מעורב... (בגלל שגימי עניין אותי יותר תמיד) אבל לגימי יש בהחלט קשר עם משהו אפל... תגיד פומיקי יצא לך לשמוןע את הגירסה האחורית של סטיירויי?

P o M i K i

New member
אני עונה לך על שתי ההודעות ביחד

קודם כל לה-וי כן חיבר את האמונה הספציפית "שטניזם" (יש עוד הרבה אמונות שטן חוץ מזה) והינה מאמר נחמד על זה. וכן קראולי חי לפני לה-וי, אפשר להגיד שבמובן מסויים קרולי המציא את הכישוף המודרני (לא בדיוק הוא לבד אבל "מסדר השחר") או חידש את הכישוף למה שנרא היום "כישוף מודרני". והמילה "כישוף שחור" היא לא נכונה מכל מיני סיבות שאני ממש לא רוצה להיכנס אליהם כאן (אם אתה רוצה יש את פורום מאגיה וכישוף ששם אני ישמח לדבר על זה). את קראולי אי אפשר לסכם למישפט אחד ובמיוחד לא את מה שהוא אמר לעיתונות שרדפה אותו. וכן הוא טיפוס מוזר מאוד. ואני לא מאמין בקיום של ישות של רוע אבסולוטי או כל פאן כזה או אחר (אם אם לאותו הצורך ישות של טוב אבסולוטי) אבל זה ממש לא המקום לדיון לזה. אני באמת לא יודע מה פייג' או פלאנט חשבו אבל אני יכול לשאר לפי האמונות שלהם. וכן שמעתי את זה, אני לא מאמין שאפשר לעשות את זה ואם ישימו לך טקסט מול העיניים כל טקסט אתה תמצא את הדמיון אליו. ותקרא לי דניאל:)

JIMMYPAGE

New member
חחחחח

גם אני לא האמנתי להעניין של סטיירווי עד שראיתי את האתר עם ההשמעה לאחור + הפירוש... שם אתה יכול לראות ולשמוע שזה כנראאה נכון.. ודווקא פומיקי הולם אותך

למעלה