סקופ
האפרוח שהלך לחפש אמא אחרת

Tami661

New member
סקופ../images/Emo59.gifהאפרוח שהלך לחפש אמא אחרת

אז נכון שהאפרוח המדובר יותר קרוב לתרנגולת... אבל מה זה משנה? אמא אחרת היא אחרת בכל מקרה
רקע על האפרוח: מכורת ספורט, ספינינג/IC בעיקר אבל בשום פנים ואופן לא "בלבד"! שעות פעילות ממוצעות בשבוע: 12-15, תלוי במוזה
ופרטנרים
אופי הפעילות הנדרשת: ספינינג, קיקבוקס, עיצוב, פילאטיס, דאנס (מדרגה) ואם אפשר עוד... אז עוד יותר טוב
זמן הפעילות: בשעות הבוקר המוקדמות ובשעות הערב מ-19:00 רקע על האמא:
מכון ספורט שהוא ספינינג בעיקר, פעם בשבוע קיקבוקס, שלוש פעמים עיצוב אבל שעות הפעילויות הנוספות לספינינג אינן מסתדרות עם לוח הזמנים והתאמה ליכולת פיזית. החל מינואר מתווספים חוגים חדשים - אף לא אחד מהם מתאים לי מבחינת השעות (10:00 בבוקר עיצוב?
כל האנשים לא עובדים תגידו? אז מאיפה מממנים מנוי במכון אקסקלוסיבי כזה?
) ולא אופי הפעילות (התעמלות לנשים 60+/ ריקודי בטן/היפ-הופ/ קיקבוקס גברים... המממ... האחרון אולי כן מתאים לי
). כך שבתכל'ס במכון הזה נשארתי רק עם ספינינג שגם אם הוא ה
, כפי שאמרתי... בשום פנים ואופן לא הולך לבד
סטודיו ליתר הפעילויות: עיצוב, חיזוק, דאנס, מדרגה, פילאטיס רצפה (על מכשירים בהמשך...) וכיו"ב.
פילאטיס מכשירים - בשני המכונים קיים. המחיר אינו כלול במנוי. במכון הראשון התשלום היה יוצא לי הרבה יותר זול אלא שהתחלתי אותו קודם במכון השני ושם הסכום עבור פעילות של פעם בשבוע בלבד הוא אותו מחיר למנוי חופשי-חודשי של יתר הפעילויות במכון. צירוף של נסיבות והעובדה שאני בעצמי לא חסכתי בהמלצות בקרב החברות/מכרות וכל דבר שזזה גרם לכך שהסטודיו הזה סובל לאחרונה מהתפוצצות אוכלוסין. כל אימון, בכל שעה שהיא: מלא עד אפס מקום. אחת כמוני שמגיעה תמיד "ברגע האחרון" (מה לעשות? יש עוד חיים...) אפסו סיכוייה להתמקם במקום שאפשר לראות ממנו את המדריכה או את המראה
, קשה להתנועע בצפיפות הזו והתחושה... פשוט לא נעים ויעיל לעבוד כך. המדריכה אולי
(לא אולי, בטוח!) והיא יודעת לעבוד והיא יודעת להיות גם נחמדה (מאוד) ללקוחות שכל הזמן מרוצות... אבל המושג "שימור לקוחות" לא נהיר לה דיו (היא ממומקמת במקום שהיה כבר בעבר סטודיו מאוד מצליח... היה!) נשארתי בלי סטודיו!
עד כאן מובן? וואווו... יצא ארוך... המשך בהודעה הבאה

Tami661

New member
הלך לחפש אתון ומצא מלוכה../images/Emo35.gif המממ...

עד שלא ננסה לא נדע
אתמול והיום יצאתי לחפש חמור... אתם יודעים... גם חמור יכול לפעמים להיות אמא לאפרוח שהוא תרנגולת
:D ואלו הממצאים:
ליידי פיטנס - מרחק דקות ספורות מהבית, על עיקרון הסוויצ'ינג (שילוב של מכשירי כוח ואירובי - כל אימון: 30 דקות): סגור לרגל שיפוצים - ייפתח שבוע הבא עד אז... אין מי שייתן פרטים "אבל תרשמי את הטלפון ותתקשרי ביום שני..." בטח... כבר...
סטודיו C - מרחק דקות הליכה מהבית, חדש!. עיצוב וחיזוק באמצעות תרגילים בלבד אלא ש"השנה הוספנו אירובי... לא, לא מדרגה אבל עם מוסיקה קצבית... לא, גם גומיות/ משקוליות/ באדי-בר לא משתמשים אצלנו אבל יש פיטבול..." חחחחח... וכאילו לא מספיק... "תנאי הכרחי לפעילות סדירה במכון הוא לעבור קורס של חודש וחצי, פעמיים בשבוע, שעות קבועות. רק לאחר מכן, תוכלי להגיע ליתר הפעילויות מקסימום עד 4 פעמים בשבוע..." נו? באמת??? על מתאמנות ותיקות לא שמעו שם? התשובה שלהם: "אפילו אם את מתאמנת כבר 10 שנים... הקורס הוא חובה" פככככככככ... היידה!!!
קאנטרי שכונתי (עלאק קאנטרי... בעעעעעעע
) - אפשר רק מנוי לחוגים אבל... נשבעת לכם! הפקידה במקום אמרה לי במילים הללו: "גם אצלנו זה זקנות... לא בשבילך... אבל תבואי אם את רוצה יום ראשון ותנסי..."
ספורטופ - רשת מכונים וסטודיו מגוון בחוגים ופעילויות, שם החלה דרכה המדריכה בעלת הסטודיו שבו התאמנתי עד היום. ל ה ש כ ר ה - המקום אשכרה נסגר ולא ידעתי... הגעתי וראיתי אולמות ריקים, עצוב
מסביר אולי באופן חלקי את "התפוצצות האוכלוסין" בסטודיו בו עשיתי היום את האימון האחרון. מזכיר שורה בשיר: "זה לא כל כך נעים לראות גן סגור..."
האאא... חיכיתם בסבלנות, נכון? אז אני אשאיר אתכם במתח
רוצים רמז? הממממ... טוב! אבל רק רמז:
קובי... אני הולכת להנעים לך את השבתות!
חליל... יש לך ד"ש מקרן אייזנבאום

Gspin

New member
בואי להתאמן אצלי

שעות הפעילות ירדו, באורח פלא, ללא יותר מ- 6 וזה יהיה בהרבה יותר אפקטיבי.

Tami661

New member
תגדירי "אפקטיבי" בבקשה...

כי כמו שהסברתי לך כבר, אפקטיביות אימונים במקרה חריג כשלי לא מתבטאת בתוצאות גופניות בלבד... הנפש G... הנפש... אני אשתגע מ- לא יותר משש שעות
אני אצא מדעתי ויותר גרוע... אני אוציא את הסובבים אותי מדעתם

P u s s i c a t

New member
ועל זה... רק דבר אחד....

(נו, מה. לא הספיק לי אחד...) כל כך מבינה מה את עוברת... מיכל שקד רשמה את זה יפה בספר שלה "מה שטומי אמר לי" "סוד האושר הוא להיות שלם עם עצמך" וגם את זה - אגב - ניתן לפרש ביותר מפירוש אחד
ומישהי עוד יותר חכמה אמרה לי היום משפט אחר :הכל לטובה.

Tami661

New member
חייבת לכם את ה../images/Emo127.gif... למרות הבלאגן

עם ההדגשות (ככה זה כשמקלידים כי ממהרים לשני האימונים שסוגרים את הרביעייה של יום שישי
). אז ה
נפל על SHAPE פ"ת מקבוצת ההולמס פלייס,
ועכשיו בא אבל... (ענק) יש חסרונות, חסרונות משמעותיים:
תהליך הכניסה לחניית הקניון לקח לי 20 דקות... ומה עם הדרך מהבית? משמע... כדי להגיע למכון ולחזור, וזה בתוך העיר שאני מתגוררת בה: 45 דקות! זמן יקר שיכל להיות מוקדש לאימון (שיעור ספינינג בלי מתיחות
)
אין מושג כזה "תקופת נסיון" - כלומר, אין אפשרות לבחון את מידת ההתאמה של המכון לצרכים או לבדוק איך בפועל מסתדרים עם המרחק ולא מתייאשים.
מה-1.1.2006 (מחרתיים) יש עליית מחירים בכל רשת ההולמס ושייפ. אין בעצם ההתעניינות מהיום כדי להבטיח את המחיר שתקף עד למחר. העלייה היא די משמעותית.
המכון ממוקם בקניון הגדול בפ"ת... תוסיפו לעלות המנוי את עלויות הפיתויים שבדרך
ועוד... ובכל זאת למה
אולי... בגלל שזה יום שישי, חנוכה, בלה-בלה-בלה... לקח כל כך הרבה זמן להיכנס לחניון
במקרה... יש ברשותי כרטיסים ל"שבוע נסיון" חינם ברשת מכוני Shape, תאריך התפוגה: 31.12.2005... מכיוון שבת-קול משמיים כבר לא IN ואש ותמרות עשן לא מקובלים בקניון "ללא עישון" הזה, אז תאמרו לי אם זה לא סימן, אז מה כן?
(לגמרי במקרה! דווקא היום התפניתי לתור אחר האמא האחרת).
כמה שלא יעלו את המחיר... עדיין יצא לי הרבה יותר זול ממנוי בשני המכונים כפי שאני מנוייה כיום ומגוון הפעילויות עשיר יותר.
הרי לי מבחן "דחיית סיפוקים"... אח"כ אוכל להגיד לא גם לסלט הפירות של נתי
אז זהו... הפעלתי 2 כרטיסי "שבוע נסיון" החל מהיום ואולי... ממחר... או ממחרתיים - מנסים שיגרה אחרת
תקבלו דיווח מהשטח, אני מבטיחה
מה שבטוח הוא שהמנטרה שלי, לא תטעה לבטח: כל מה שקורה, קורה לטובה!

יעל81

New member
רגעעעעעעעעעעעע

אני משפשפת את העיניים!!! את נוטשת את הממלכה ??????????????????????

Tami661

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבנתיים, הולכת לתור אחר תחליף

לעיצוב ולאירובי (הסטודיו השני...) אבל את יודעת... אפילו אני... יש גבול לנכונות ההשקעה הכלכלית שלי בדאבל מנוי, כן... נשמע טוטאל אבסורד? אבל זה המצב. וחוויות מהיום הראשון? ככה: לקחתי את הבעל ושמנו פעמינו למכון ב"שבוע נסיון" תוך 10 דקות מרגע היציאה מהבית אנחנו מוכנים לתחילת אימון בחרנו להתחמם עם ספינינג
קובי
...
מ-ד-ה-י-ם הבחור, לא יאומן אילו אנרגיות בלתי נדלות יש לו, איזה דיסק סופני שהוא הכין לשיעור האחרון של השנה
. ומה יכול להיות יותר נעים מלפגוש פרצוף חביב ומוכר בפעם הראשונה במקום "זר ומנוכר", ועוד המדריך בכבודו ובעצמו
האופניים - כולם חדשים, Schwinn, חמישים זוגות שזה להם היום השלישי בשימוש (לכבודי
), חדש זה טוב! אז לא היתה בעיית הסתגלות, האולם - המממ...
בוודאי שלא הממלכה אבל מרווח ונעים, מזכיר קצת... אלא שאני זו אני והבעל שלי בפני עצמו
קם ויצא אחרי 5 דקות "אין חמצן" הוא אמר ויש משהו בדבריו, חוסר האיוורור והמיזוג מורגש כבר בכניסה אלא ש... תעלות מיזוג חדשות נחצבו כבר בתקרה ומסתמן שתוך ימים ספורים גם בעייה זו תיפתר. בתום האימון... בטן ועוד כמה שרירים, מה שאומר: המכון עצמו! המכון -
וואוווו... הרגשתי כמו ילד קטן בחנות צעצועים שאומרים לו "תבחר ותיקח כל מה שאתה רוצה"
לא התנפלתי כי יש לי מספיק זמן לנסות את הצעצועים "החיפזון מן השטן"
סיכום? - מאוד נראה לי, גם הבעל גילה גישה חיובית לשינוי ובכל זאת... בכל זאת... מישהו יכול לומר לי למה לעזאזל כל כך עצוב לי?

Tami661

New member
רוצה לשמוע איך היה האימון של היום?

ב
כמובן... אז היה... היה...
וגם
ואפילו עוד יותר
אבל... השיר האחרון, עשה לי
מאוד
את ההמנון של "אין מקום אחר" החליף שיר של השלומויים, שיר עם "מסר": "בגן העדן של ילדות, אשר היה פורח הייתי חלק מהנוף, היום אני אורח..." לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא גם לי יש כמה שורות משיר אחר, גם הוא של אותו השלמה: "לא לקחתי ללב, לא נשברתי נפשית מתוך הסיבוך עשיתי היפוך הדלקתי ת'אור הקטן הפנימי שמאז ותמיד - זה האור החשוב"

P u s s i c a t

New member
../images/Emo24.gif

זוכרת כשאני עזבתי את השייפ. אז נכון שעברתי למולטי. ונכון שפתאום היתה לי גם בריכה ואנשים חדשים. ומכשור חדיש. והכל יוצר יפה ונוצץ ונקי ושונה. ואיך אמרת? הכל לטובה? אבל עדיין בחודשיים הראשונים הגעתי הביתה ובכיתי... היו חסרים לי הפרצופים המוכרים (ואני עברתי לשם לבד... לא הכרתי שם אפ'חד) היתה חסרה לי המערכת המוכרת. הפקידות שהכירו אותי בע"פ התחלפו בכאלו שאפילו לא ידעו מי אני... היה לי מנוכר וקר ועצוב כל כך... . להגיד שזה לגמרי עבר לי? לא יכולה. סורי. זה בכל זאת היה הבית. ושם הכל התחיל אבל - הכל לטובה והיתרון שלך... שמתי שתתגעגעי לבית שלך... את יכולה תמיד לתת קפיצה למלא מצברים. ובינתיים
ענק. שנה חדשה. החלטות. שינויים. נקווה שהכל יהיה הרבה יותר טוב השנה - לכולם - מכל הבחינות ואם לא?.... מלבד המוות (לא עלינו) - הכל בחיים הפיך
שנה טובה

למעלה