~סקופ~

~סקופ~

הזמר דדי גראוכר מוציא בקרוב דיסק עם שירי חתונות כדוגמת למעלה, הקב"ה, וזכרני נא. בדיסק יהיו הרבה מן הקנייעטשים של דדי. ועל העיבודים אחראים סוקי ברי ואלי דולינסקי.

asaf2000

New member
עוד פעם שירי חתנות?

לא נמאס שכל זמר מוציא דיסק עם שירי חתנות?? ובכולם זה אותם שירים שכבר נמאס לשמוע אותם!!

חכה ותראה...

אני סומך על דדי בתחום מוזיקת החתונות וכנראה הדיסק שלו יהיה מענין ומפתיע ביותר.

חחחחחח...

אתה צודק כנראה גם במוזיקה החסידית יש אופנות חולפות, זה פשוט מביך לראות כ"כ הרבה דיסקים דומים בתכנים שלהם. כאילו כבר אין חומר חדש רעיון חדש, לא מובן.

המאצו

New member
מונה אמר על דדי

בזמנו מונה אמר על דדי שהוא לא מבין למה אנשים שומעים אותו כי יש לו קול ממש רע . גם אני חושב כך דדי הוא אמנם איש עסקים מצליח אבל לא יותר מזה וחבל לבזבז את הכשרונות של סוקי ברי על דיסק כזה ובפרט שירי חתונות כאילו אין מספיק חתונות בלייף שצריך גם דיסקים... נ.ב. אני לא קוטר מטבעי...

קשה לי להאמין....

שזה מה שאמר מונה על דדי... אודה לך אם תהיה יותר ספצפי ותאמר לנו מתי אמר את זה מונה והיכן... ולמה קשה לי להאמין?!?!? כי: א. כשדדי היה נער צעיר מאוד, מונה הכניס אותו למחרוזת של להקת הרבנות אע"פ שהוא לא היה בלהקה. ב. למונה לא מתאים לדבר כך על אחרים. ג. מונה עשה תקליט שלם עם דדי. ד. דדי הוא אחד הזמרים עם היכולות הגבוהות ביותר (במיוחד בהופעות) והוא רק משתבח עם הזמן (היית צריך לראות אותו ולשמוע אותו השבוע בחתונת בנו של דודו פישר).

למעלה