סקיטוש IS BACK !!!!

סקיטוש

New member
סקיטוש IS BACK !!!!

שלום לכולם!! לא נעלמתי לשום מקום, המחשב שלי התקלקל והיה אצל הטכנאי, אבל עכשיו הכל בסדר, ואני מתעדכת במה שכולם כתבו. נשמה פצועה, ליאת ואיה , תודה על ההתעניינות
איה, תרגישי טוב מותק - תשתי הרבה מיץ תפוזים ותני לבעלך לפנק אותך... האמת שהיה לי אתמול יום גרוע מאד, הבית של ההורים שלי שגרים בחולון הוצף קלות והייתי צריכה ליסוע אליהם לעזור להם להוציא את כל המים מהבית, חוץ מיזה הילדה שאני מטפלת בה (שאני קוראת לה בובה), אושפזה לצערי בבית חולים עקב ההתקפים הרצופים שהיו לה, והלכתי לבקר אותה, אני ממש מקווה שהיא תשתחרר בקרוב, כי היא ממש עצובה בבית חולים - וכואב לי הלב לראות אותה ככה - חוץ מיזה שלא באים לבקר אותה הרבה אנשים, אז אני מנסה להיות איתה כמה שיותר ולנסות קצת לשמח אותה. זהו, שולחת לכולם
נשמה פצועה- כתבתי לך מסר וליאתוש יש לך מייל ממני. חורף חמים ונעים לכולם!!!

aya28

New member
סקיטושששששש

דאגנו לך, יקירתי!!! בקשר לשפעת, תודה מותק. אני גם מקווה להרגיש טוב יותר בקרוב. את יודעת במה בעלי עובד, אל תדרכי על יבלות. בקושי רואים את זיו פניו בבית הזה... איזה באסה עם ההצפה אצל הורייך!!!!! עכשיו הכל בסדר שם? זה כל כך מקומם שזה מה שקורה כשיש קצת גשם במדינה הזאת. שום דבר לא כמו שצריך כאן! אוף. בקשר לילדה זה באמת עצוב וכואב הלב. מה מצבה? יודעים כבר מתי היא תשתחרר? ההורים שלה איתה? את מקסימה שאת מבלה איתה הרבה, אבל תזכרי גם לשמור על עצמך!!!! לילה טוב, אני הולכת
לחרופ קצת עם גלי

איה יקרה

זה נכון שדאגנו לסקיטוש, והדאגה הזו אומרת לי דבר אחד מרכזי, שהפורום שלנו הוא בית חם. כל הכבוד על ההתעניינות במה שקורה אצל סקיטוש, השירשור שלה היה עצוב, כאב לי הלב לקרוא אותו, ליאת.

סקיטוש

New member
איה מותק!!

מקווה שתרגישי טוב - ואני בטוחה שאת מנצלת לטובה כל רגע שבעלך בבית. אני מקווה שבובה תשתחרר בקרוב, ההורים שלה איתה אבל הם בערך היחידים שנמצאים שם ואיזה מאד מאד מאד עצוב. שיהיה לך ולגלי לילה טוב וחמים..

סקיטוש יקרה

קודם כל, טוב לראות אותך כאן. איזה כיף! מזל שלא נעלמת, אחרת היינו צריכים לחפש אותך בכל דרך אפשרית. צר לי לקרוא על הצפת בית הורייך, אני מקווה שהכל בסדר. צר לי גם לקרוא על הילדה שאושפזה. קבלי צל"ש על הזמן שאת מקדישה לה, ונותנת מעצמך. חבל שלא באים לבקר אותה הרבה אנשים, באמת כואב הלב לראות אנשים במצבים כאלה. אני מצטרפת לתקוותך שהילדה תשחרר בקרוב, ותחזור להיות שמחה. קיבלתי את המייל, תשובה תגיע מחר, ליאת.

סקיטוש

New member
ליאתוש

תודה תודה על ההתעניינות. הזמן שלי עם בובה ועם הבנות האחרות שאני מבלה איתן הוא חלק בילתי נפרד מהחיים שלי כבר כמה שנים, הוא ממלא אותי ומספק אותי יותר מהרבה דברים אחרים בחיים. אני מקווה שהיא תשחרר מחר, ושאולי סוף סוף נצא לטיול. שמחה שקיבלת את המייל לילה טוב!!

סקיטוןש מסר ממני ב../images/Emo23.gifואני מקוה

שההורים שלך בסדר וגם בובה
מתי היא משתחררת? איה תרגישי טוב שוב ו
ממני ויש לכם ד´ש מעינבל לילה טוב אנשים

נשמה הפצועה

כולנו מקווים שבובה בסדר, וזו ההזדמנות לשלוח לה
אוהב, ולקוות שהיא תשחרר בקרוב, ותחלים. כואב הלב להיות במצב כזה, והחברים/חברות הוותיקים/ותיקות של הפורום, יודעים/יודעות על מה אני מדברת, ליאת.

למעלה