סקיי - חלומות שחורים (יורה דיס לזיי.קיי ושי)

סקיי - חלומות שחורים (יורה דיס לזיי.קיי ושי)

זיי.קיי עקץ את האידיוטים כמה פעמים, זה התחיל בשיר "גבר תשחתרר" עם TOB והמשיך ב"המזימה 2011" בפרוייקט אורבנולוג'י 1.0 עכשיו סקיי שידוע כבחור שהכי אוהב דיסים בסצינה - מוציא את התגובה עוד פרטים בפוסט בבלוג של אור עמית חלומות שחורים

MethodM

New member
וואלה יצא מגניב

הרבה יותר טוב מתימנינג'ה ויותר מוצלח מלך צ'אן על האף יצא מגניב ועוקצני מעניין אם תבוא תגובה מטיאובי וזיקיי

Or Amit

New member
עם טיאובי הביף סגור כבר לדעתי

אפילו אמור להיות להם קטע משותף על האלבום של סקיי מזי אני מאמין שתהיה תשובה. שי אמור להוציא השבוע קטע (יחד עם בוסקילז) שנקרא 'שלום הייטרז' ומהטעימה שהוא שחרר לטיוב נשמע זוועה

TrOuBLE1

New member
כמה נמאס לי מהראפ בארץ.אני את הדרך מסיים פה

סקיי שלח לי ביט לפני חודש וביקש שאני אעשה עליו וורס אחרי שהקלטתי ושלחתי לו חזרה הבנאדם שולח לי את השיר גמור ודופק שם דיס עליי על זי ועל שי כמובן שאמרתי לו להוריד אותי משם,אבל באותו רגע הבנתי שאין לי רצון להמשיך לנסות לשחק בגן ילדים הזה אני אמשיך להתעדכן פה במוזיקה המעטה הטובה שיוצאת סלאמת

Killo Vat

New member
אני מכבד מאד את בחירתך

על אף שחבל לי עליה מאד. השאלה שחייבת להשאל - האם עד כדי כך נפגעת מהמקרה הזה שאתה לא רוצה לעשות מוזיקה יותר?

TrOuBLE1

New member
ממש לא נפגעתי בפן האישי

זה פשוט גרם לי לרצות להקיא מהגועל נפש הזה

ק ר ח

New member
כן אבל אז אתה אמנם לא בכוונה פוגע

באנשים כמוני שרוצים לשבת,לעשן משהו לעשות איתך פריסטיילים. מה אתה מעניש אותנו קולקטיבית? :) אני מבין אותך אחי,תאמין לי

Or Amit

New member
אגב, לא יודע אם ראית

אבל נתתי קישור על הפרוייקט שלך שם (לא ציינתי את השם כי אין לי מושג איך קוראים לך ונראה לי מצחיק להשתמש בכינוי האינטרנטי)

MethodM

New member
תותח!

עכשיו ראיתי, קודם לא הצלחתי להיכנס דרך הפלאפון. השם הוא נדב. דרך אגב שי נשמע עייף כבר שנים, הקטע הכי טוב שלו היה ב"הציר" וזה אומר הכל

Or Amit

New member
כל מה שיש לי להגיד בנושא

זה חכה לשמוע אותו בשאטגאנז גם ב'סצ'ואן' הוא היה אדיר ובעיקר בקטע שאורטגה השמיע בספיישל סיכום השנה אצלי. מזכיר את שי הטוב.

U G I

New member
וואלה

למרות שאני די מגחך על כל נושא הדיסים בכללי זיקיי ושי הצליחו להוציא ממנו אחלה ראפ. לא שמעתי אותו ככה. אחלה קטע.

Killo Vat

New member
|

מה זה ether? שמישהו יביא גיר וכפפות. יש לנו זירת רצח.

U G I

New member
הבנזונה הזה יורק ראפ משינה

זי קיי ראפר מדהים נוקאווט.

kendog keds

New member
לא אוהב את כל ההתעסקות הזאת בשליליות

אבל חייב לומר שהדיסים האלה חריפים ביותר ואם כבר אז שיהיה ברמה כזאת
זיקיי הזה אמסי פצצות, לא מבין איפה הוא היה כל השנים

למעלה