סקיי

nachshon4

New member
סקיי

לפני כמה ימים השוויתי לפני חבר בין סקיי ל- US POSTAL באופן שבו הם רכבו בטור דה פראנס. אהיה זהיר, כי אני רחוק מלהיות בטוח בזה, אבל לא יפתיע אותי אם יום אחד בעתיד יגלו שיש עוד דמיון בין שתי הקבוצות הללו.
ואני לא אומר את זה דווקא בגלל פרום, אלא בגלל הדומסטיקים שלו, וחשבתי על זה כבר בטור. זה נראה יותר מידי קל להם, כל הזמן. בטור היה נראה כאילו מיקל לנדא יכול לנצח את פרום, הפנים שלו לא הראו מאמץ בסוף העליות הכי קשות. גם כאן, קשה לי להבין איך נשארים איתו ארבעה-חמישה, שהם אפילו לא הפועלים כי טובים בסקיי, וזה נראה יותר קל להם מאשר למתחרי GC הכי טובים של קבוצות אחרות. נראה כאילו יש להם רופא מצוין.
שוב, אני ממש לא בטוח, אבל לא אופתע אם כך זה יתגלה יום אחד.
מה אתם חושבים?

הקבוצות האחרות גם הן לא שיות תמימות

יכול להיות שלסקיי יש רופא יותר טוב. אבל קבוצות כמו אסטנה, טרק-סגפרדו, BMC ואחרות לא נהנות ממוניטין טוב יותר מאשר סקיי. כך שזה כמו בזמן ארמסטרונג. הוויכוח הוא בין שני מחנות. בין אלו שאומרים שהוא הרוכב הטוב ביותר מבין הרמאים ובין אלו שאומרים שהוא הרמאי הטוב ביותר מבין הרוכבים.

urias1

New member
בכל מקרה ארמסטרונג

היה הטוב ביותר ...
ואגב קונטאדור - אני עוקב ונהנה לראות את ההתקדמות שלו מ מקומות 30 ומשהו בהתחלה ל TOP 10 נקווה שגם יתקרב לפודיום.

nachshon4

New member
אבל...

אני לא רואה אף קבוצה שמצליחה להחזיק קדימה 4-5 פועלים בשביל המוביל. המתחרים ב-GC נשארים עם רוכב אחד לעזרה, אם בכלל, וגם הוא נגמר מהר יחסית, וזה כל יום מישהו אחר. מתחרי ה-GC עצמם נראים כאילו הם קורעים את עצמם, בעוד כל 4-5 הדומסטיקים של סקיי נראים תמיד נינוחים יחסית. לא מובן איך הם עושים את זה.
אתמול למשל, בסוף פרום נשאר עם מלווה אחד, ועוד שניים נשרו קצת אחורה, לקבוצה של צ'אבס או ארו, שניסו לרדוף. הפועלים של סקיי סיימו את עבודתם להיום, כלומר אין להם שום מוטיבציה להתאמץ. אבל לא נראה היה שיש להם בכלל בעיה להישאר עם צ'אבס וארו, שהם מטפסים מעולים.
בקיצור, לא יודע מה קורה באמת, אבל הרוכבים של סקיי נראים כמו בטיול ביחס לאחרים. לי זה נראה חשוד.

UDYM44

New member
לנדא הוכיח את עצמו כסופר דומסטיק של ארו

בזכותו ארו ניצח את הוואלטה...
לגבי השאר בוואלטה הוכחית...מרבים לדבר על מוסקון שמתאים לקלאסיקות והנה הוא מטפס קליל...בעליות לא קלאסיות
עדיין ניתן להינות מהספק ..בכל זאת יש דרכון ביומטרי...
פרום יפול רק מההיסטריה כשקורה לו משהו לא צפוי...זכרו את הוונטו כשהתחיל לרוץ אחרי ההתנגשות בקטנוע ואתמול עם שתי נפילות כתוצאה מאותה היסטריה...

natyh

New member
כפי שביבי אוהב לומר...

אין כלום כי לא היה כלום ...

למעלה