סקיצה חדשה

The Crusader

New member
סקיצה חדשה

רק קצת רקע... זה הולך להיות אביר על סוס עם שריון וכולי... ומפלצות מכל מני סוגים מסביבו

chatenoire

New member
תגובה לבקשתך

האביר נראה נפלא. הוא בנוי היטב, הוא יושב טוב, הרגל שבולטת קדימה מצוינת, הסיבוב הקל של הגוף עובד טוב, הראש בגודל הנכון, יפה מאוד! שתי הערות - עצם הבריח צריכה להיות טיפה יותר נמוכה, והיד שלא אוחזת בחרב קצת יותר גדולה/שרירית. בקשר לסוס: אם אתה רוצה להתחיל לצייר סוסים, יש שתי אופציות: לצאת לאחו הקרוב לביתך ולעשות רישום אחר רישום של סוסי הפרא שרועים בו, או לקנות ספר אנטומיה של סוסים; יש הרבה כאלה. אני לא אתחיל לפרט את הטעויות האנטומיות, כי גם הידע שלי בסוסים לא מרקיע שחקים (אולי גירי תוכל לעזור לך קצת יותר), אבל הנה משהו קטן שיעזור לך להתחיל. קריאת הקרב מאוד עצמתית. אני מעריכה את התחכום שלה. Die, you monsters. אי אפשר שלא לקוד בפני גאונות
.

The Crusader

New member
חחחחח

שמי... לקח לי שעות ארוכות לחשוב על הקריאה הזאת... ^_~ בכל אופן תודה רבה רבה רבה על התמונה... זה יעזור מאוד... כמובן שאני אשתמש בסוג´ון בשביל ללמוד את השרירים בזויות שונות...עד שאני אקנה את הספר... (איזה כיף שיש בחוברת הכל!!!) בכל אופן תודה... בקשר ליד שתהיה גדולה יותר.. אני יודע אני לא תרחתי לתקן מכיוון שאני יודע שאני הולך לעשות שריון גדול ככה שזה לא שינה לי... אבל עצם הבריח.. לזה לא שמתי לב תודה ^_^

chatenoire

New member
לא יודעת...

אחד הדברים שציירי קומיקס נוטים להגזים בהם האו בית חזה אצל גברים וחזה אצל נשים. דוקא בית החזה הגדול לא הפריע לי כל כך. ודרך אגב, שם החוברת הוא סוג´ורן.

The Crusader

New member
בן אדם

עם כל הכבוד אני לא יודע מה הבעיה שלך... אבל אם אתה רוצה להמשיך להגיב ככה אז בבקשה לו לי... פעם היית נותן ביקורת בונה ונותן עצות לתיקון באמת תגובות מועילות... עכשיו אתה נותן תגובות ממש מש מסריחות וסתם מעצבנות... עשית את זה לחומוס... עכשיו אתה עובר אליי?? אולי אחר כך תעשה את זה למישהו אחר?? חלאס! אם אתה רוצה להגיד משהו יש דרך מנומסת ויפה להגיד.. ולא... נמאס לי... ועוד דבר... אף פעם לא הערת לי על בית החזה אלא רק על האף ועכשיו אני גאה להגיד שאני דואג שלא יהיה אף ארוך

yonabarak

New member
לא צריך להתרגש

אני דווקא כן זוכר שהערתי לך על זה בכל הציורים האחרונים שלך באופן עקבי, ואף טרחתי וגללתי למטה כדי לוודא את זה. לא רוצים? לא צריך!

The Crusader

New member
אני גם תרחתי לגלגל והפלא ופלא...

רק בציור אחד ציינת את זה.... וזה היה אצל אישה.. שזה משהו שונה בכל מקרה....

למעלה