סקיצה משיעור תנ"ך בעיקרון רק רציתי לעבוד על ה3d
Y yoni1187 New member 10/12/03 #6 לא עזוב זה ילדים שכותבים flip כי זה חברת סקייט והם חושבים שזה גרפיטי
F fuckin shit New member 10/12/03 #8 לא כי אם כל אחד יכתוב פליפ יהיו הרבה מאוד אנשים שקוראים להפ פליפ ויהיה קשה לזהות קיצר כל אחד צריך משהו אופיינו ושקשור אליו ולא סתם מילה שהוא המציא על המקום או מילה שהוא אוהב
לא כי אם כל אחד יכתוב פליפ יהיו הרבה מאוד אנשים שקוראים להפ פליפ ויהיה קשה לזהות קיצר כל אחד צריך משהו אופיינו ושקשור אליו ולא סתם מילה שהוא המציא על המקום או מילה שהוא אוהב
ס סֵג New member 10/12/03 #9 זה כמה אנשים? אני דווקא די אוהב את הטאג שלהם. אם השם תפוס, חבוב, מצא לעצמך כינוי מקורי.
ס סֵג New member 10/12/03 #11 זה קצת אבסורד שיש בקושי 50 כותבי גרפיטי בישראל וכבר יש בעיות עם מציאת כינוי.
F fuckin shit New member 10/12/03 #13 אני יכול לחשוב על לפחות 3 אם אותו כינוי ....FLIP חוץ מזה שיש כבר אחד בחול סתכלו בארט קריימס אז באמת זה לא קשה
אני יכול לחשוב על לפחות 3 אם אותו כינוי ....FLIP חוץ מזה שיש כבר אחד בחול סתכלו בארט קריימס אז באמת זה לא קשה
ס סֵג New member 10/12/03 #14 ../images/Emo5.gif הווי אומר - אם אתה לא מסוגל להפעיל את שריר היצירתיות שלך מספיק כדי לעלות על שם שיהיה יחודי לך, איך תפתח סיגנון?
../images/Emo5.gif הווי אומר - אם אתה לא מסוגל להפעיל את שריר היצירתיות שלך מספיק כדי לעלות על שם שיהיה יחודי לך, איך תפתח סיגנון?