סקיצה ראשונה

shultz17

New member
סביר....

תמשיך לעבוד אחי... אתה תשתפר... תעבוד עם בארים כמו שצריך (כאילו שלא שמעעתה את זה ממני מספיק) אבל זה סבבה בתור התחלה!

ticktack12

New member
דווקא יצא לי בארים לא רע כאן,

או אתה לא מדברר על זאתי ספציפית. bow crew!!!

the chaos power

New member
בארים לא רע?

תמשיך לעבוד... נתחיל בזה שהקווים שלך לא מספיק ישרים, נמשיך בזה שהבארים של הA לא צריכים להיות ככה (המשולש הקטן *ממש* לא במקום), ונסיים בזה שפשוט לא ראית כאן מספיק עבודות כנראה. לך תחרוש את הפורום ואת כל הקישורים שמצורפים של אתרים בעולם, ואז תנסה שוב כי רואים שאתה מנסה טוב אבל פשוט אינלך מספיק ידע.

ticktack12

New member
אאוץ'

תהיה בטוח שאני רץ מפה לראות סקיצות שלך, ממי אני מקקבל ביקורת.

ticktack12

New member
אוקיי the chaos power

ראיתי קצת סקיצות שלך, אז לפני שאתה פותח תתחת לאנשים עם ביקורת כאילו אתה לפחות תותח על ברמה בין לאומית שווריטרים מכל העולם עולים אליו לרגל, תעיין קצת בסקצ' בוק, שלך, אם יש לך אחד, כי מהסקיצה הזאתי נראה לי שאתה עושה אותם על קבלות. צפויות לך כמה הפתעות לא נעימות. אגב, זאת לא הזמנה לאיזה ריב מטומטם, פשוט אל תיתן ביקורת אם אין לך משהו חכם להגיד.

shultz17

New member
מה התלבשתה עליו..?

ביקורת קצת מטומטמת.... אבל הגזמתה אחי.... מחר תל-אביב הא?! ENJOY THE MESS

ticktack12

New member
כן אחי...

קאפזולה here i come! לא אחי, זה מחרפן אותי הביקורת הזאתי. הרי גם אם זאת הייתה הסקיצה הכי מעפנה בעולם, אז ראבאק, זאת הראשונה, רחמים! וזה לא כאילו הוא יכול לבקר אותי, אתה מבין מה אני אומר.

shultz17

New member
אני מבין מה אתה אומר אבל...

בשביל זה נועד הפורום בסופו של דבר... לתקן אנשים... גם אם הם רק מתחילים...

the chaos power

New member
הי אחי מה המצוקות?

דבר ראשון - זה שהנייר התקמט לי בכלל לא קשור לעניין אז אל תכניס את זה (אם לזה התכוונת בקטע עם הקבלות). דבר שני - ממש לא אמרתי שאני קינג, אבל ביקשת ביקורת אז נתתי. דבר שלישי - ונגיד שהסקיצות שלי הכי דפוקות בעולם - עדיין ראיתי מספיק בלוקים בשביל לראות ששלך לא נכון. כמו שאמרתי, זה סבבה ואתה כן עובד נכון ורואים שניסית, אבל לדעתי אינלך מספיק ידע. אתה רוצה לתקוף? וקשה, אתה מוזמן. דבר רביעי - אני לא מתבייש בסקיצה שלי. יחסית לטוי אני חושב שהיא לא עד כדי כך גרועה וגם לפי התגובות - יש עוד מה לעבוד אבל לפחות לא כיסחו אותי על זה שהעליתי אותה בכלל וזה אומר שכן יש בה איזה בסיס שהוא בסדר. ושוב- לא אמרתי שאני קינג. אני טוי. רוצה לריב? תריב עם עצמך.

Basic3

New member
אולי תשתוק?

העלת שלוש סקיצות שאף אחת מהן לא טובה, ואתה כבר מייעץ לאנשים.

למעלה