סקיצה שלי

dark ch0s3n

New member
סקיצה שלי

לא משהו אני מודה ,אבל זה מה שהסורק סרק לי לצערי

dark ch0s3n

New member
הסורק שלי לא הצליח לסרוק אותו ...

אני אנסה לסרוק היום שוב את הציור מקסימום יהיה את הסקיצה

dark ch0s3n

New member
הינה היא ...

נוראאא בסיסית בלי פרטים קשים מידי וזהו ,זה לינק כי האנשים פה לא רצו מעל 250ק להעלות. תגובות ירידות יריקות ושאר הירקות יתקבלו עכשיו! חחח. http://planet.nana.co.il/datknigt/%F1%F7%E9%F6%E4%2Ebmp

chatenoire

New member
אוקי...

קודם כל ובנימה טכנית: איך לעזאזל הצלחת להגיע ל-250KB עם הקובץ הזה? דבר ראשון, אם הסקיצה בגרייסקייל, סרוק בגרייסקייל, חבל על הזמן והגודל של המידע הצבעוני. דבר שני, אם האיכות לא קריטית (להעלאה בפורום, היא לא) סרוק ברזולוציה נמוכה (150 זה מצוין) ואפילו תקטין את גודל התמונה אחרי הסריקה - כל תכנת גרפיקה מינימלית יכולה לעשות את זה. הקשר בין מנקינים לקומיקס הוא מקרי בהחלט. אם היית משתמש במודל לציור סקיצה אנושית, הייתי יותר מקבלת את זה, אבל כאן יש לנו רישום פשוט של אובייקט - מתאים יותר לפורום אמנות. ובכל מקרה: בית החזה גדול מדי, הידיים לא לגמרי שוות באורכן, הרגליים מעט קצרות והראש נוטה לצד ימין. מטרת המנקינים האלה היא לעזור לאמן להבין את מבנה הגוף בתנוחות שונות. אמנם יצא גם לי לרשום כאלה בשיעורי אמנות שונים, אבל זה לא הרעיון. נסה להבא להשתמש בפרופורציות של המנקין ו"לבנות עליו" גוף או דמות.

chatenoire

New member
האמת...

כשלא מעלים תמונות חדשות הרבה זמן אני ממציאה תגובות על תמונות לא קיימות. ובמחשבה שניה, אם תסתכל טוב יש שם לינק מבולבל לקובץ בנענע. לצייר: כדאי להפוך אותו ללינק, יהיה נוח יותר לראות אותו.

row

New member
זה לינק מיוחד שרק גאונים יכולים

ראות תתעלם תתעלם, לא יצא מצחיק

dark ch0s3n

New member
יש לי סורק ענתיקה חח

חחחח יש לי סורק ענתיקה כפי שאמרתי ואני מרושש מכל גרוש כדי לקנות חדש אני יודע שזה גרוע אמרתי אני לא גאה בזה ,וזה רק סקיצה לצערי שהסורק שלי יהיה מתוקן או משודרג (אם זה אפשרי בכלל חח)אני יביא משהו יותר נחמד ולא לפני שלושה שבועות + משהו שציירתי .. ולגבי כל ההערות האחרות נכון צודק/ת לא משהו מודה ...

apathic

New member
מתחשק לכם לחלוק איתי את הלינק הזה?

אני לא רואה שום כתובת ושום רמז אפילו ללינק או כל דבר דומה. מצטער.

dark ch0s3n

New member
הינה

הלינק http://planet.nana.co.il/datknigt/%F1%F7%E9%F6%E4%2Ebmp אם זה לא מראה לך אני יכול לשלוח לך באיציק (איי סי קיו)..

apathic

New member
סוף סוף... עכשיו ראיתי

...מה הייתי אמור להגיד על הציור הזה?

Humus_Chipsalat

New member
ניסית לצייר את הבובת עץ הזאת?

כי אם כן.. לא שמרת כלל וכלל על הפרופורציות...

dark ch0s3n

New member
לא לא ניסיתי

אין לי את הבובת עץ הזאת זה ממש מהראש אני יודע ,כפי שאמרתי זאת רק סקיצה!, גרועה מאוד ורק את זאתי הצלחתי לסרוק לצערי. לא ניסיתי להביע כלום סתם חייל מסכן שבעצם עומד לו בתנוחה מסכנה .

למעלה