סקיצה akt!
T Time Kfc New member 16/7/07 #12 שוב אני התכונתי לסרואפ אבל אני טוי ו420 לא ממש צודק בכלל אני ממש לא יותר זה פשוט אני לא כל כך אוהב...
שוב אני התכונתי לסרואפ אבל אני טוי ו420 לא ממש צודק בכלל אני ממש לא יותר זה פשוט אני לא כל כך אוהב...
S Sorry420 New member 16/7/07 #7 לא, זה לא חוּג שחמט פה ואני לא מורה שלך ואנלא מכיר אותך ואתה טוי ושאלת מה לא בסדר? הסקיצה או מה שזה לא יהיה שלך זה מה שלא בסדר זה אמור להיות יפה, אבל זה מכוער במקום.... וכשזה מכוער זה לא בסדר וכשזה לא יהיה מכוער זה יהיה בסדר מובן?
לא, זה לא חוּג שחמט פה ואני לא מורה שלך ואנלא מכיר אותך ואתה טוי ושאלת מה לא בסדר? הסקיצה או מה שזה לא יהיה שלך זה מה שלא בסדר זה אמור להיות יפה, אבל זה מכוער במקום.... וכשזה מכוער זה לא בסדר וכשזה לא יהיה מכוער זה יהיה בסדר מובן?
M minyman New member 16/7/07 #9 אפשאר להבין בדיוק מה אהבת שם? לא כי אני לא רואה כלום... ועד שאתה לא תוכיח לי אחרת לדעתי אתה טוי שמטעה סתם טוייז אחרים...
אפשאר להבין בדיוק מה אהבת שם? לא כי אני לא רואה כלום... ועד שאתה לא תוכיח לי אחרת לדעתי אתה טוי שמטעה סתם טוייז אחרים...