סקיצה....

DoubleD

New member
האמת

שזה צריך לבוא ממישהו ואם הוא שולט בתחום - מה טוב. תבין, מדיכוי תצא מהפיכה. זה מוכח. בגדול- כל המתחילים הם גרועים פצצות, לדעתי זה טוב להגיד להם את זה כי בעוד כמה שנים אחוז קטן, איכותי וקשוח מהם עדיין ינסה (ויצליח) מה שכן אם יש לך הערה בונה לבחור אני בטוחה שהוא ישמח למרות שלהגיד לו שאין שום רעיון מאחורי הכביכול אותיות האלה והתלת מימד העקום זה בערך מה שנותר לעשות. עצה - תתאמנו המון, תשכילו בתחום ותחיו אותו.. רק ככה תצליחו. (אגב זה תקף להכל..כמעט :)

DeadalusX

New member
i dont know about you guys

but il never have respect for anyone who disses people like that no matter how king he is theres alot of new comers here that are just asking for help and dissing them is not hohma, is it? making some smartass comment about a newbie wont make me respect you, actually its the other way around so if you dont have anything helpful to say or if you just dont feel like answering then dont otherwise it would just make you look like tofes tahat and for all the kingz here that gonna say that dissing them actually help them, thats stupid and mitnase basicly what im saying for all the newbies is that you dont have to take shit from anyone just because your beginners

DeadalusX

New member
dude!

i fucking miss ya'll too everytime i see you bombing haifa makes me wanna go back greetings from australia cheer's!

Sorry420

New member
דבר ראשון

אם יש לך ריספקט אלי או לא זה מעניין לי ת'ביצה אני מ-ש-ת-י-ן ג-ם- ע-ל-י-ך ואם לא הייתי מספיק ברור אז: א ת ה ו ה ג י ש ה ה ב ו ג ר ת ש ל ך ע ל ה ז י ן ש ל י פיירו עלק פאקינג טוי מפגר מטיף לי. לך ללק.

DoubleD

New member
מסכימה

אבל איטס אה פרי קאנטרי בייבי ואני בעד לאזן את זה ... כלומר, אם על כל ניובי שמגיע ומפרסם סקאץ' יהיו 2 תגובות בונות ומעודדות ו2 תגובות שהן האמת הקרה והכואבת.. זה יגרום לרייטרון הקטן להבין משני צידי המטבע. זה אומר שבמקום ליפול אחד על השני אתם פשוט יכולים לעזור איפה שאתם מרגישים שאתם יכולים... ואם למישו בא לפתוח תפה ולהגיד שזה מסריח - שיגיד.. אולי זה באמת, אבל לפחות יש עוד אחד שעוזר לו להבין למה. יש ? :) ד"ש לאוסטרלים

למעלה