סקיצות ראשונות שאינ מעלה...

ticktack12

New member
סבבה לגמרי.

אחי, אתה יודע שאני לא מעביר עליך ביקורת. האותיות יוצאות לך ממש טוב, אהבתי את השניה. Bow crew!

top one

New member
אהבתי אחי ..

הראשונה והשניה ממש חמודות השלישית לא כל כך bow crew!!!!!!!

SNK

New member
אמ........

השני סבבה יחסית.. למרות שאני הייתי לוקח את הP קצת יותר ימינה ומגדיל אותו קצת או משו.. יש משו מוזר בפרופורציות פשוט.. וכל מה שעוד יש לי להגיד זה: בארים בארים בארים! >< אתה צריך את זה.. זה יעזור לך בהצלחה לך! ^ ^

shultz17

New member
סבבה... תודה!!

כן... עכשיו שאתה אומר זה באמת קצת מוזר... דווקא עבדתי די הרבה על בלוקים...אני ינסה עוד! תודה... ENJOY THE MESS

Swanskee

New member
ההודעה הבאה מופנית לכולם

אני מציע מכל הלב לכל מי שמעלה לפה סקיצה ראשונה, ומחרבש בה כל מיני שטויות, שיחסוך את זה מאיתנו. לא אישי אבל תלמדו קצת לבנות אותיות, מושגים איך דברים צריכים להיראות לעומת איך שהדברים שלכם נראים אני לא אומר את זה בתור מומחה ולא כי אני חושב שיש רק דרך אחת לעשות גראפיטי אבל באמת שזה מציק שיש מליון תמונות פה של סקיצות שלא נראות טוב.! אני יודע שאתם מתחילים ואתם לא אמורים להיות מומחים אבל תתאמנו הרבה הרבה וכשתהיה סקיצה שתיראה לכם טוב מאוד, תעלו אותה לפה ואנשים יגידו את דעתם תודה

DrawOne

New member
זה מה שדאש חושב...

אני לא אמרתי שאני מסכים איתו לגמרי..

Basic3

New member
אז אל תגיד אל אחרים דברים שתקפים גם אליך

אתה מצייר בדיוק את אותו הסטייל שדאש בכבודו ובעצמו טוען שהוא בייט. זה שהוא לא התכוון אליך ודיבר על AFK זה כי לך אין כמעט נוכחות בט'רד ההוא. אני טועה?

למעלה