סקירה יומית ל-23.02.2012

dionim

New member
שלום

אשמח לקבל פרטים איפה אני יכול ללמוד איך להתחיל ללמוד לסחור במטח..יש המון חברות שמציעות דברים טובים משלהם ולכן אני מבולבל ולא ממש יודע מאיפה להתחיל?

FXCM ישראל

New member
ללמוד לסחור בשוק ההון - ב-FXCM ישראל

טוב שאתה עושה סקר שוק. יש אמנם חברות רבות בארץ, אבל רק FXCM, כחברה עולמית הנסחרת בבורסה של ניו יורק, מציעה סטנדרטים בינלאומיים. לגבי לימודי מט"ח, FXCM מעניקה לפותחי חשבון חינם וללא התחייבות קורס לניהול תיק השקעות עצמאי בשווי 1,000 ש"ח. את הקורס מעביר משה שלום, אחד האנליסטים הבכירים בישראל ובעל ניסיון של 30 שנה במסחר בשוק ההון. מלבד הקורס, מחלקת הסוחרים של FXCM ישראל מעניקה ליווי צמוד לסוחרים בתחילת דרכם ואנחנו מעניקים כלים רבים כגון איתותים, מערכות מתקדמות ואתר תוכן המפרסם סקירות וניתוחים לאורך כל היום. אתה מוזמן להתקשר 1-700-55-10-15. לפתיחת חשבון דמו לחץ כאן: http://www.fxcm.co.il/open-a-demo-account-here/

rafipips

New member
את משה שלום אני מחשיב כאחד האנשים ש ..

שיותר מבינים בשוק ההון , והייתי שמח ללמוד ממנו . אתה יכול לקרוא מאמרים שלו בגלובס ולהתרשם כמוני . למרות זה , רצוי מאד שאת הקורס הראשון שאתה לוקח תעשה במכללה שאינה תלויה בשום גוף מסחרי . כדי למנוע ניגוד אינטרסים . ישנם מכללות שמעבירות קורסים בנושא , נמצאים בחיפוש בגוגל . בהצלחה

למעלה