אני עושה בפרטי
היי לך חברה,
תראי, כמו בכל דבר בהיריון (כך אני מגלה שוב ושוב...) יש דעות לכאן ולכאן. אני יכולה להגיד לך רק מה השיקולים שלי. זה היריון ראשון שלי, שבא בקושי רב ועברתי דרך ייסורים בשבילו. מבחינתי הוא מאוד יקר, תאומים זה גם ככה בסיכון גבוה ולי יש עוד כמה נתונים אישיים ששמים אותי בסיכון עוד יותר גבוה. אנחנו החלטנו לעשות בפרטי, כדי לדעת שקיבלנו את הכי טוב או הכי טוב שמתאפשר. עשינו סקירה ראשונה פרטית דרך ההסדר של כללית (עלות לתאומים: 228 ש"ח), אצל רופא נהדר בהסדר. (ד"ר לוריאן מרמת אביב אם מעניין אותך,) ציוד סופר משוכלל (ארבע מימד), היה מאוד מקצועי והסקירה הייתה איזה שעה ועשרים משהו כזה, והוא בדק דברים כמה פעמים.
סקירה מאוחרת מגיע ע"ח סל הבריאות, אבל הקופה, ככה לי אמרו שהתקשרתי, לא עושה לתאומים, זה רק בבתי חולים, והיה סיוט להשיג אותם. מה גם שגילו לנו ממצא בעייתי בסקירה הראשונה (חסרה כיליה לאחד העוברים), ואנחנו רוצים שוב סקירה יסודית ומדוקדקת ככל הניתן גם במאוחרת. אז קבעתי לרופא מומלץ בשם ד"ר ארליך גם ברמת אביב (דרך מכון מור לאישה, לשבוע 22). אמנם פרטי ויקר (2600 ש"ח), אבל אם יש לך פלטינום מקבלים החזר.
זה באמת עניין של גישה, אני מאמינה שגם בציבורי עושים עבודה טובה, מצד שני אנחנו החלטנו שזה שווה לנו את ההשקעה. כל אחד ומה שנכון לו. בהצלחה ושיהיה משעמם!!