סקירה מוקדמת ועוד...

רונית 294

New member
סקירה מוקדמת ועוד...

כמה שפחדתי ושיקשקתי זה לא ייאמן... העובר תקין ב"ה. נראה שעברנו על כל מה שניתן והרופא ציין כמה שרואים אצלי טוב כל דבר. בסוף הסקירה ציין כבדרך אגב שיש לי שליית פתח (מצב בו השיליה נעוצה בצוואר הרחם או משהו כזה) אמר שלרוב זה עולה למעלה בהמשך ההריון וככל שהעובר גדל ואם לא אז עושים קיסרי. מבחינתי זה הרע במיעוטו ובאמת שמקווה לטוב. אמר שאין לזה קשר לאובדן שלי (שהיה בגלל דימומים/המטומה/ירידת מים בשבוע 23). אבל כן שמעתי בעבר שנשים יוצאות על זה לשמירת הריון. רק בחמישי אראה את הרופא של ההריון בסיכון. עובדת בעבודה משרדית אך די לחוצה (מנהלת תחום קודמתי ממש עכשיו)... מה דעתכן? ב"ה אין לי דימומים. ויש לי פטור מסקס (למרות שעשינו הרבה עד עכשיו) עד שהשיליה תעלה כי הרופא אמר שיכול לגרום לדימום.

אני יודעת שחוץ מאיסור על סקס אין בעיה

את יכולה לשאול את מיתמית מפורום הריון ולידה, לה הייתה שיליית פתח.

רונית 294

New member
שלחתי לה הודעה. תודה

אבל ראיתי את הדיסק של הסקירה והרופא שם אומר שיש סיכוי גבוה שזה יסתדר.

הבנתי שזה באמת מסתדר בד"כ

מקווה שכך יהיה גם אצלך.
והעיקר שהעובר בריא, החברה הכי טובה שלי גם בדיוק חזרה מסקירה היום

ספרקית

New member
איזה כיף לקרוא על הסקירה המוצלחת

שיליית פתח בשלב כזה היא לא בעייתית בכלל (למעט עניין הסקס וגם זה לא תמיד). לרוב השיליה עולה עם התקדמות ההריון. למעשה, רופאים רבים יראו את זה בסקירה ובכלל לא יזכירו את זה.
שיהיה המשך הריון בריא, תקין ורגוע.

את מתקדמת לאט לאט אבל בטוח

גם לי הייתה שיליית פתח בהריון עם בני המדהים. מצחיק, אבל גילו רק בקיסרי וכולם היו בהלם. במסמכים היה כתוב שילייה קדמתית.
אצלך אולי עוד ישתנה. שיהיה רק טוב ותעשי מה שהרופאים יגידו לך.

חיבוק
מחזיקה אצבעות

שירהד1

Member
מנהל
יופי על הסקירה התקינה:) תעדכני אותנו לאחר הפגישה עם הרופא.

רונית 294

New member
עדכון! הרופא אמר שזה חרטה ברטה בערך

שאין לזה שום משמעות בשלב הזה ושזה נשאר רק לחצי אחוז ממי שרואים את זה אצלה בשלב מוקדם זה.

למעלה